Ζάκυνθος

Διαρρήκτες έκλεψαν το χρηματοκιβώτιο από το γραφείο της TUI με 25 χιλ. €

Το ποσό των 25.000 Ευρώ έκλεψαν από το  τουριστικό γραφείο της  TUI στην περιοχή του δρόμου Αεροδρομίου, μετά από διάρρηξη και κλοπή που σημειώθηκε στην επιχείρηση, τις βραδινές ώρες της περασμένης Πέμπτης.

Το περιστατικό διαπιστώθηκε το πρωί της Παρασκευής 31 Αυγούστου και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων βρισκόταν στο χρηματοκιβώτιο, το οποίο οι δράστες αφαίρεσαν και πήραν μαζί τους.

Μέρος των χρημάτων βρίσκονταν φυλαγμένα σε άλλο σημείο της επιχείρησης.

Οι δράστες μπήκαν μέσα στα γραφεία παραβιάζοντας μια από τις πόρτες και έκαναν τον χώρο άνω κάτω για να ανακαλύψουν χρήματα και έφυγαν αυτό το  μεγάλο χρηματικό  ποσό.

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου έγιναν γνωστά τα εξής: «Καταγγέλθηκε στις 31.08.2012 στο Τμήμα Ασφάλειας Ζακύνθου διάρρηξη σε τουριστικό γραφείο στην περιοχή του Αεροδρομίου πρωινές ώρες κατά την οποία άγνωστοι δράστες αφού διέρρηξαν την πλαϊνή είσοδο του καταστήματος αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε το χρηματικό ποσό των 25.000 ευρώ περίπου».

Σημειώνεται ότι κατά το παρελθόν γνωστός επιχειρηματίας-τουριστικός πράκτορας έπεσε θύματα διάρρηξης και οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι του απ’ όπου αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *