Ελλάδα

Διαδικασία – εξπρές στο ΠΑΣΟΚ για την επιλογή υποψηφίων Βουλευτών

Στην διαδικασία επιλογής υποψηφίων βουλευτών μπήκε και τυπικά από χθες το ΠΑΣΟΚ με το σύστημα της υποβολής προτάσεων μέσω διαδικτύου προς την Γραμματεία της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων και με ταυτόχρονη κοινοποίηση στην Γραμματεία της οικείας Νομαρχιακής  Επιτροπής.

Η υποβολή των προτάσεων θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο και σύμφωνα με τα όσα ορίζει η εγκύκλιος σε αυτήν μπορούν να πάρουν μέρος φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ, αυτοπροτεινόμενοι ή προτείνοντας τρίτο πρόσωπο που κατά τη γνώμη τους ενδείκνυται να μπεί στα ψηφοδέλτια του Κινήματος.
Κάθε πρόταση θα πρέπει να συνοδεύεται από επαρκή αιτιολόγηση ως προς τα προσόντα του προτεινομένου.
Την Κυριακή θα συνεδριάσει η Νομαρχιακή επιτροπή η οποία θα αξιολογήσχει τις προτάσεις και θα τις στείλει την άποψη της στην κεντρική επιτροπή ανάδειξης υποψηφίων βουλευτών.
Η ολοκλήρωση των συζητήσεων για τα ψηφοδέλτια αναμένεται μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Η πιθανότερη σύνθεση!

Ο δικηγόρος Λευτέρης Γιαννάτος και ο δημοσιογράφος Διονύσης Μποτώνης έχουν εκφράσει μέχρι σήμερα την επιθυμία να είναι υποψήφιοι  με το ΠΑΣΟΚ στην μονοεδρική της Ζακύνθου, ενώ αυτοδίκαια θα είναι υποψήφία, η σημερινή βουλευτής Μαρία Κλαυδιανού.
Ωστόσο δεν αποκλείονται οι εκπλήξεις καθώς η διαδικασία είναι ανοιχτή και στο παρασκήνιο υπάρχουν πληροφρίες ότι ασκούνται πιέσεις σε διάφορους συμπολίτες μας να λάβουν μέρος στην διαδικασία ή να αποδεχτούν προτάσεις τρίτων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *