Ζάκυνθος

Διάρρηξη με λοστό στα γραφεία της Κοινοπραξίας

Δύο ακόμα διαρρήξεις σημειώθηκαν τη νύχτα της Κυριακής προς ξημερώματα Δευτέρας στην πόλη, στην παραλιακή λεωφόρο Κ. Λομβάρδου στα γραφεία της Κοινοπραξίας των πλοίων.

Οι δράστες  στη μία από τις δύο περιπτώσεις μπήκαν στα γραφεία της Κοινοπραξίας που είναι το εκδοτήριο εισιτηρίων, δηλαδή στο ισόγειο του κτιρίου, χρησιμοποιώντας  ένα μικρό παράθυρο που βρίσκεται στο πίσω μέρος του κτιρίου. Το παράθυρο είχε σιδεριά την οποία έσπασαν με λοστό και αφού μπήκαν μέσα πήραν όλα τα κέρματα που βρήκαν στο ταμεία καθώς οι υπεύθυνοι δεν είχαν αφήσει  τις εισπράξεις.Το ίδιο βράδυ έγινε και η άλλη διάρρηξη στο ίδιο κτίριο αλλά στον πρώτο όροφο που είναι τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας Τυρογαλά. Οι δράστες προσπάθησαν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο  αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν και έφυγαν άπρακτοι.

Αυτά τα περιστατικά μαζί με όσα ακόμα έχει καταγράψει ο –Ε- σε άλλη σελίδα ανεβάζουν στα ύψη την εγκληματικότητα και μπορεί οι δράστες να μην βρήκαν πολλά χρήματα αλλά τα γεγονότα των διαρρήξεων είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *