Ζάκυνθος

Διάθεση πιστώσεων από την τουριστική προβολή για τις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους

Τα δεδομένα της οικονομικής κρίσης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος ωθούν τον κλάδο των ξενοδόχων να βρει τρόπους και μεθόδους για την ανάπτυξη του τουρισμού στο νησί μας

‘Ετσι λοιπόν και με αφορμή την φετινή συρρίκνωση της σεζόν, οι ξενοδόχοι ζητούν την διάθεση πιστώσεων από τα προγράμματα της τουριστικής προβολής στη διαφήμιση των αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους.

Ο τομέας αυτός μπορεί να ξεκίνησε καλά για το νησί μας αλλά κόλλησε στην πορεία λόγω αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που δείξαμε στην πρώτη αεροπορική εταιρεία με την οποία συνεργαστήκαμε. Στην κατεύθυνση αυτή πρέπει να τακτοποιήσουμε τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχουμε με την Easyjet και να διαθέσουμε κονδύλια σε άλλες αντίστοιχες εταιρείες που δραστηριοποιούνται με πτήσεις στη χώρα μας.

Ο –Ε- συνομίλησε με αρκετούς επιχειρηματίες του τουρισμού στη Ζάκυνθο και αυτό που προτάσσουν είναι η διάθεση χρημάτων από την αυτοδιοίκηση σε αυτές τις αεροπορικές εταιρείες. Μάλιστα σημειώνουν ότι τα χρήματα θα πιάσουν τόπο αν δοθούν στην Easyjet ή στην Ryanair και θα έχουμε απτό αποτέλεσμα από την επόμενη κιόλας χρονιά. Οι ξενοδόχοι θεωρούν ότι αυτές είναι οι σωστές κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο νησί μας. Μάλιστα συμπληρώνουν ότι τα άλλα τουριστικά νησιά όπως η Ρόδος, η Κως, η Κρήτη κλπ. που κινούνται με αυτή τη μεθοδολογία έχουν πολύ καλά αποτελέσματα.

Κονδύλια του Δήμου ή της Περιφέρειας πρέπει να δοθούν για διαφήμιση στις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους και να εντάξουν στα προγράμματά τους τη Ζάκυνθο με επιπλέον δρομολόγια και νέους προορισμούς, αναφέρουν οι ξενοδόχοι.

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *