Κοινωνία

Δακοκτονία: Αγώνας δρόμου για να γίνει εγκαίρως η εφαρμογή!

Δακοκτονία: Διαπραγμάτευση για την παγιδοθεσία

Με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση , θα προχωρήσει η Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου για την ανάδειξη αναδόχων για το έργο «Παροχή υπηρεσιών για τον έλεγχο των δακοπληθυσμών με τη μέθοδο της παγιδοθεσίας με παγίδες τύπου McPhail στους ελαιώνες στα πλαίσια του προγράμματος Συλλογικής καταπολέμησης του δάκου της ελιάς έτους 2019 στην Π.Ε. Ζακύνθου». Οι σχετικοί διαγωνισμοί έχουν κηρυχθεί άγονοι και καθώς ο χρόνος περνά, η αρμόδια Επιτροπή Διαγωνισμού αρχικά και η Οικονομική Επιτροπή της ΠΙΝ ακολούθως αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αυτή τη διαδικασία.

Θυμίζουμε πως η ενέργεια έχει προϋπολογισμό 30.132,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Το δεύτερο σκέλος του διαγωνισμού, αυτό της εφαρμογής του προγράμματος προχωρεί στα επόμενα στάδια χωρίς προβλήματα αλλά απαραίτητη προϋπόθεση είναι να γίνει πρώτα ο έλεγχος του πληθυσμού.

Για το θέμα ο Αντιπεριφερειάρχης σημείωσε πως φέτος δεσμεύτηκε ποσό της τάξης των 500.00 ευρώ και σημείωσε πως γίνεται σχεδιασμός ώστε η εφαρμογή του να γίνει αποτελεσματικά.

Μ.Π.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *