Ζάκυνθος

Δήμαρχος: Κάποιοι θέλουν να αποτύχω και να χαθούν οι χρηματοδοτήσεις για το Λίβα!

Η αντιπολίτευση απείχε και το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο που είχε προγραμματιστεί για σήμερα Τετάρτη 2 Οκτωβρίου αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα, λόγω έλλειψης απαρτίας.

Το πολύ σοβαρό θέμα που επρόκειτο να συζητηθεί ήταν ο ορισμός μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ζακύνθου, καθώς το ΔΣ έχει παραιτηθεί από την αρχή της εβδομάδας και ο φορέας είναι ακέφαλος σε μια πολύ κρίσιμη συγκυρία. 

Ο Δήμαρχος έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και περιέγραψε μια πολύ δύσκολη κατάσταση στο Δήμο  με προθεσμίες που τρέχουν για το έργο του Λίβα, ενώ αναφέρθηκε σε σοβαρές ευθύνες υπηρεσιακών παραγόντων  για την τροποποιημένη  μελέτη  του έργου η οποία πήγε στο υπουργείο χωρίς τις απαραίτητες υπογραφές των μηχανικών. 

Εμμέσως πλην σαφώς ο Δήμαρχος ισχυρίστηκε ότι ορισμένοι δεν θέλουν να πετύχει το έργο στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων και να του φορτώσουν  την αποτυχία για τις χρηματοδοτήσεις του εργοστασίου στο Λίβα, σε περίπτωση που αυτές χαθούν λόγω προθεσμιών. 

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΕΡΜΗΣ που θα κυκλοφορήσει το πρωί της Παρασκευής. 

Α.Ξ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *