Ζάκυνθος

Γ. Κωνσταντίνου για το εκλογικό αποτέλεσμα: Θετικό το ότι κρατήσαμε τις δυνάμεις μας!

Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΚΕ Γ. Κωνσταντίνου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Το εκλογικό αποτέλεσμα στη Ζάκυνθο που έφερε το ΚΚΕ τρίτο κατά σειρά κόμμα, αποτιμά ο υποψήφιος Βουλευτής του κόμματος Γιώργος Κωνσταντίνου και μιλώντας στον –Ε- χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το γεγονός ότι το κόμμα κράτησε τα ποσοστά του σε μια πολύ δύσκολη μάχη.

«Χιλιάδες εργαζόμενοι, νεολαίοι αγρότες ανά την Ελλάδα ψήφισαν το ΚΚΕ. Είναι ενθαρρυντικό πως καταγράφηκε μια σημαντική άνοδος του κόμματος σε γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά που ζει η εργατική τάξη. Θετικό θεωρούμε και το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή είναι εκτός Βουλής» σημείωσε ο κ. Κωνσταντίνου.

Στα «αρνητικά» του εκλογικού αποτελέσματος, ο κ. Κωνσταντίνου συγκαταλέγει την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας , υποστηρίζοντας πως θα υλοποιήσει όλες τις επιταγές του κεφαλαίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συνεχίζοντας την ..παράδοση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των προηγούμενων Κυβερνήσεων.

Σε ότι αφορά το ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κωνσταντίνου ανέφερε πως διατηρεί αυξημένα τα ποσοστά του και αυτό σημαίνει πως θα κληθεί να παίξει το ρόλο του νέου …. Σωτήρα από τα έδρανα της αντιπολίτευσης και θα λειτουργήσει ως τροχοπέδη στη δυσαρέσκεια των λαϊκών στρωμάτων.

«Δημιουργείται ένας νέος δικομματισμός. Η σταθερότητα όντως υπάρχει αλλά το ερώτημα είναι αν θα είναι μια σταθερότητα προς το συμφέρον του λαού. Θα αλλάξει κάτι στην ζωή και την καθημερινότητα των πολιτών;» ανέφερε ο κ. Κωνσταντίνου, υπογραμμίζοντας πως σε κάποιο βαθμό ο κόσμος θέλησε και να τιμωρήσει το ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζοντας τη Νέα Δημοκρατία.

«Ο κόσμος λέει πως είναι αντίθετος με τα μνημονιακά κόμματα και η ζωή του έχει δυσκολέψει, όπως αποδεικνύει η καθημερινότητα. Επιστρέφει όμως στα ίδια κόμματα, μια που δεν απέκτησε μόνο αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία, δεν κρατήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επανήλθε και το ΠΑΣΟΚ. Στη Βουλή μάλιστα είναι και ο Βαρουφάκης που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο Τρίτο Μνημόνιο, αλλά και ο Βελόπουλος που επικοινωνεί με τον …Ιησού» σημείωσε.

Για την μονοεδρική της Ζακύνθου σχολίασε πως η Νέα Δημοκρατία ήταν ιδιαίτερα συσπειρωμένη για να πάρει την έδρα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τον εν ενεργεία Βουλευτή.

«Η συμπίεση προς το κόμμα μας ήταν ασφυκτική. Το γεγονός ότι μπορέσαμε σε αυτό το δίπολο να κρατήσουμε τις δυνάμεις μας είναι θετικό. Αυτό έγινε με κόπο και αγώνα και δείχνει τους δεσμούς που έχουμε στο νησί μας με ένα μεγάλο κομμάτι του λαού» τόνισε ο κ. Κωνσταντίνου, συμπληρώνοντας πως πολλοί ετεροδημότες δυσκολεύτηκαν να έρθουν στη Ζάκυνθο για να ψηφίσουν.

‘’Συνεχίζουμε τους αγώνες για τα προβλήματα του ζακυνθινού λαού’’

Τέλος, ο κ. Κωνσταντίνου σημείωσε πως οι αγώνες συνεχίζονται για τα προβλήματα του νησιού και ανέφερε πως αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων από την νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας θα επιδιωχθεί συνάντηση για να τεθούν τα προβλήματα του Νοσοκομείου και ειδικότερα της ΜΕΘ και της Παιδιατρικής Κλινικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *