Ζάκυνθος

Γ. Γιαννούλης: Συνδιάσκεψη με το Γραμματέα Οργανωτικού μέσω τεχνολογιών

Η πρώτη συνδιάσκεψη του νέου Γενικού Γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα  Παπαμιμίκου με στελέχη του κόμματος έγινε την περασμένη εβδομάδα μέσω τηλεδιάσκεψης αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες.

Στη Ζάκυνθο ο Γραμματέας επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Γιάννη Γιαννούλη  ενώ στην ίδια τηλεδιάσκεψη πήρε μέρος κομματικός εκπρόσωπος από την Κεφαλονιά.

Σε δηλώσεις του στον –Ε- ο κ. Γιαννούλης ανέφερε ότι εκτός από τον κ. Παπαμιμίκο πήραν μέρος ο Γραμματέας Οργανωτικού Γιώργος Λουλουδάκης και οι  Πρόεδροι  της Περιφέρειας.

« Το ένα κλιμάκιο αφορούσε τη Ζάκυνθο με την Κεφαλλονιά και το άλλο αφορούσε τους Προέδρους του Αιγαίου. Η εφαρμογή των νέων τεχνολογιών δεν είναι κάτι καινούργιο αλλά από πέρυσι έχει γίνει εξαγγελία από τον Πρόεδρο του κόμματος και σημερινό Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για να είμαστε κοντά και μεταξύ μας και με τα μέλη και φίλους του κόμματος.  Ο Γραμματέας έτσι έχει άμεση επικοινωνία με τα στελέχη ενώ αποφεύγουμε και τα έξοδα σε μια περίοδο κρίσης» είπε ο κ. Γιαννούλης και συνέχισε λέγοντας:  «Επίσης έχουμε εγκαινιάσει ένα νέο μοντέλο καταγραφής προτάσεων που δίνει τη δυνατότητα στα μέλη της ΝΟΣ να μπουν στην ιστοσελίδα του κόμματος και στην αντίστοιχη φόρμα και εκεί αφού πάρουν κωδικό θα μπορούν να καταθέσουν απευθείας τις προτάσεις τους. Γι’ αυτό έχουν ενημερωθεί τα μέλη και τα στελέχη ώστε να καταθέσουν πως βλέπουν το νέο μοντέλο περιφερειακής οργάνωσης του κόμματος. Αυτό λήγει στις 29-7 και δεν γνωρίζω αν θα δοθεί παράταση. Τώρα εγκαινιάστηκε η διαδικτυακή επικοινωνία των Προέδρων με το Γραμματέα του κόμματος και η πρώτη φορά πήγε καλά από τεχνικής άποψης και από την θεματολογία. Η συζήτηση εστιάστηκε στις προτάσεις για την αναδιάρθρωση του μοντέλου της περιφερειακής οργάνωσης καθώς το καταστατικό είναι παλιό και αναφερόταν στη διοικητική διάρθρωση της χώρας με τους καποδιστριακούς δήμους ενώ τώρα είναι καλλικρατικοί  και θα πρέπει να προσαρμοστεί ανάλογα σε επίπεδο οργανώσεων».

Αναφερόμενος στην πολιτική τοποθέτηση του Γραμματέα ο κ. Γιαννούλης επεσήμανε: «Ο Γραμματέας ανέπτυξε τη φιλοσοφία μας και τις μετρήσεις των δύο προηγούμενων εκλογών καθώς και την κινητικότητα των ψηφοφόρων. Αυτά έγιναν με επικοινωνία άμεση καθώς ο ένας έβλεπε τον άλλο. Εμείς καταθέσαμε τις προτάσεις μας και είδα ότι οι περισσότερες ήταν αυτές που εμείς είχαμε καταθέσει στο προηγούμενο Συνέδριο. Οι προτάσεις θα καταγραφούν, θα ομαδοποιηθούν και θα γίνει η αλλαγή του καταστατικού.  Επίσης ο Γραμματέας ανέφερε πως ο πολίτης δεν είναι πλέον δεμένος στα κόμματα και χρειάζονται παρεμβάσεις στην καθημερινότητα και τα κόμματα να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί γιατί πρέπει να προσφέρουν και όχι να μόνο απολαμβάνουν τα κομματικά και κυβερνητικά στελέχη…  Θα ακολουθήσουν σεμινάρια από το Ινστιτούτο Δημοκρατίας «Κ. Καραμανλής» το οποίο θα ενεργοποιηθεί για να εκπαιδεύονται τα στελέχη και έτσι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κοινωνίας».

Τέλος Αυγούστου θα επισκεφθούν τη Ζάκυνθο ε κλιμάκια από τη Γραμματεία Οργανωτικού και Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τις επόμενες δημοτικές – περιφερειακές εκλογές.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *