Ζάκυνθος

Γυναίκα και σκυλί χτυπήθηκαν από ηλεκτρικό ρεύμα έξω από το Θέατρο

Η υπόθεση με ένα δεσποζόμενο σκύλο που χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα στο χώρο του Δημοτικού θεάτρου απασχόλησε το βράδυ της Τετάρτης το Δημοτικό Συμβούλιο και θα πρέπει οι ηλεκτρολόγοι του Δήμου να δουν τι συμβαίνει στο χώρο. Ακόμα θα μπορούσε να ενημερωθεί και η κατασκευάστρια εταιρεία η οποία έφτιαξε το κτίριο για να δει μήπως έχει αφήσει γυμνά καλώδια στους εξωτερικούς χώρους.

Οι διάλογοι που έγιναν χθες το βράδυ ήταν αποκαλυπτικοί.

Ακούσαμε λοιπόν το Δήμαρχο μετά το διάλογο που είχε με το δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης Θοδωρή Καμπίτση, να λέει πως άκουσε το περιστατικό.

Το σκυλί πήγε για κατούρημα κοντά σε ένα καλώδιο και το χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα. Τρέχει η αφεντικίνα του να δει τι συμβαίνει και την χτυπάει κι αυτή το ρεύμα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και από κει και πέρα δεν ξέρουμε τι έγινε.

Προχθές το βράδυ ο Δήμαρχος είπε ότι οι ρευματοφόροι σωλήνες είναι κολλητά κάτω από τις πλάκες και τα καλώδια πάνω-πάνω. Όμως το έργο δεν έχει ελεγχθεί, αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος και μάλλον χρειάζεται δουλειά μέχρι την οριστική παραλαβή του.

Με την ευκαιρία ο Δήμαρχος αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που έγινε πριν από αρκετά χρόνια στο Λαγανά, όταν ένα παιδί που έκανε διακοπές χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα στο πεζοδρόμιο και έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία. Η οικογένειά του ζητά αποζημίωση ενός εκατομμυρίου ευρώ από το Δήμο ενώ έχει κληθεί στα δικαστήρια και ο ηλεκτρολόγος του Δήμου.

Α.Ξ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *