Ζάκυνθος

Γραμμή Ζακύνθου – Κυλλήνης: Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι η κίνηση τον Ιούνιο

Συγκρατημένη παραμένει η κίνηση στο λιμάνι για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου και την εικόνα αυτή αποτύπωσε μιλώντας στην εφημερίδα μας ο Λιμενάρχης Ζακύνθου Νίκος Κοκκάλας.

Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά η γραμμή Ζακύνθου Κυλλήνης εξυπηρετείται σήμερα από τα πλοία ΙΟΝΙΣ και Ιόνιαν Σταρ, χωρίς όμως να έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα με την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Τα υπόλοιπα πλοία της Κοινοπραξίας δραστηριοποιούνται στις γραμμές της Κεφαλονιάς, ενώ είναι γνωστό πως το πλοίο Ζάκυνθος Ι θα παραμείνει ακινητοποιημένο μέχρι τις 22 Ιουνίου.

«Η κίνηση είναι αυξημένη μόνο από Παρασκευή μέχρι Κυριακή. Τις υπόλοιπες ημέρες είναι μεν αυξημένη, αλλά σε καμία περίπτωση στα επίπεδα που θα περιμέναμε την περίοδο αυτή» σημείωσε, συμπληρώνοντας πως μέχρι στιγμής δεν έχει διατυπωθεί κάποιο παράπονο σε ότι αφορά την εξυπηρέτηση του κοινού.

Σε ότι αφορά το μήνα Ιούνιο πάντως, η  επιβατική κίνηση ήταν στα ίδια επίπεδα με πέρυσι και πιο συγκεκριμένα, φέτος αποβιβάστηκαν 42.917 επιβάτες, 7.122 Ι.Χ και 414 λεωφορεία, ενώ τον Ιούνιο του 2012, αποβιβάστηκαν 42.413 επιβάτες, 6.968 Ι.Χ και 418 λεωφορεία.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *