Ελλάδα

Γιώργος Καλούδης στην κοπή της πίτας της Περιφέρειας

«Οι Εξολοθρευτές των επαγγελματιών και της μικρομεσαίας τάξης και φτωχοποιητές του λαού έχουν αδικαιολόγητα πολλά σπίτια και μαγαζιά. Να δώσουν το καλό παράδειγμα όπως ο Ιωάννης Καποδίστριας: Μείωση μισθού βουλευτών σε 1.000€ το μήνα, άμεση κατάργηση της σύνταξης των βουλευτών, να  δώσουν τα σπίτια και τα μαγαζιά τους στο κράτος» είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Καλούδης που έγινε στην εκδήλωση κοπής της πίτας της Περιφέρειας την Πρωτοχρονιά. .

Στην ομιλία του ο κ. Καλούδης είπε:

Αυτά που κατάφεραν μέσα σε 3 χρόνια οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ, ΝΔ που ψήφιζαν και στήριζαν τις κυβερνήσεις Γ. Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) από τις 10 Μάη 2010 με τα καταστροφικά για το λαό μας και τον τόπο μας 3 ΜΝΗΜΟΝΙΑ είναι:

Φτωχοποίηση και εξαθλίωση του λαού.

Εξολόθρευση της μικρομεσαίας τάξης: επαγγελματίες, ελεύθερους επαγγελματίες, βιοτέχνες, περιπτεράδες, (ΦΠΑ 23%, φόρος εισοδήματος 27% από το πρώτο ευρώ, ΔΕΗ, ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΤΗΛΕΦΩΝΑ, τι μένει;). Εξολοθρεύουν με σχέδιο και από δόλο τους υπερασπιστές των ατομικών ελευθεριών, των ατομικών δικαιωμάτων, των κοινωνικών δικαιωμάτων: Τους Δικηγόρους και τους Δικηγορικούς Συλλόγους.

Οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.

Κάθε 3 λεπτά κλείνει χρεωκοπημένο ένα μαγαζί.

Κάθε 10 λεπτά ένας άνεργος πτυχιούχος Πανεπιστημίου ετοιμάζεται να φύγει για το εξωτερικό.

Έκοψαν τα φάρμακα από τους καρκινοπαθείς.

Έκοψαν ακόμη και από τη μικρή σύνταξη των αγροτών, που ζάρωναν 40 χρόνια στα χωράφια για να θρέψουν τους Έλληνες.

Σε λίγο η κυβέρνηση Σαμαρά που υποτίθεται ότι εξέφραζε μέρος των αστών και της μικροαστικής τάξης, έχοντας μεταπρατηθεί και αυτή σε υπόδουλη των τραπεζιτών και οι βουλευτές σε υπάλληλους των τραπεζιτών και των 5, κατά τον Κ. Καραμανλή, νταβατζήδων, θα σας πάρουν και τα σπίτια, αφού πρώτα σας έκλεψαν τα χρήματα με το Χρηματιστήριο και μετά σας κυνηγούσαν οι τράπεζες για να πάρετε κάθε είδους δάνειο και κάρτα και να σας χρεώσουν.

Όταν ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ρωσσίας κόμης Ιωάννης Καποδίστριας μετά από πρόταση του αρχιεπαναστάτη Θεόδωρου Κολοκοτρώνη εκλέχτηκε ΟΜΟΦΩΝΑ ΠΡΩΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, στην ουσία ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Γ΄ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (Προηγήθηκαν η Δημοκρατία των ΗΠΑ το 1776 και η Γαλλκή Δημοκρατία το 1789), και μόλις διόρισε τη πρώτη κυβέρνησή του έδωσε τη κατεύθυνσή του λέγοντας και γράφοντας.

«Ελπίζω ότι όσοι εξ υμών συμμετάσχουν εις την Κυβέρνησιν, θέλουν γνωρίσει μεθ ‘εμού ότι εις τας παρούσας περιπτώσεις, όσοι ευρίσκονται εις δημόσια υπουργήματα δεν είναι δυνατόν να λαμβάνουν μισθούς αναλόγως με τον βαθμό του υψηλού υπουργήματος των και με τας εκδουλεύσεις των, αλλ’ ότι οι μισθοί ούτοι πρέπει να αναλογούν ακριβώς με τα χρηματικά μέσα, τα οποία έχει η Κυβέρνησις εις την εξουσίαν της.»

«… εφ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματα μου αρκούν δια να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν.»

Ιωάννης Καποδίστριας,

Πρώτος Κυβερνήτης της Ελλάδος, προς την Δ’ Εθνοσυνέλευση

ΦΥΣΙΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ από την οικογένεια των Μωραιτών Πετρόμπεη.

 

Οι μνημονιακοί υπουργοί και βουλευτές (και όχι μόνον) εμφανίζονται σήμερα με 14 και 19 σπίτια και μαγαζιά. Μεγάλος πλούτος. Και στην Αθήνα έχουν σπίτια και μαγαζιά. Χωρίς να εξηγούν πως τα απέκτησαν.

Οι Μνημονιακοί και τα ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ με τα δελτία των 8 των αθηναϊκών καναλιών ταΐζουν με πολιτικό χασίσι το λαό για υποταγή, ραγιαδισμό με τις δόσεις ! ! ! και τους εκβιασμούς ! Μας θέλουν φοβισμένους, σιωπηλούς και με κατεβασμένο το κεφάλι.

Εμείς δεν κάνουμε  το χατίρι των Μνημονιακών εξολοθρευτών του λαού.

Ζητάμε ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:

Να μειωθεί ο μισθός των βουλευτών από 10.000€ το μήνα σε 1.000€ το μήνα για να νοιώσουν πως ζει ο λαός. Εάν είναι εκπρόσωποι του λαού και δεν είναι μία κάστα.

Να καταργηθεί η σύνταξη των  βουλευτών και υπουργών αναδρομικά. Τους αρκεί η σύνταξη του επαγγέλματός τους.

Να φορολογούνται από το πρώτο ευρώ.

Να δώσουν τα σπίτια τους και τα μαγαζιά τους στο κράτος.

Να συγκληθεί Συντακτική Συνέλευση και τα οικονομικά και πολιτικά εγκλήματα υπουργών και βουλευτών να μην παραγράφονται ποτέ και να παραπέμπονται από τη τακτική δικαιοσύνη και όχι από τη Βουλή που μέχρι σήμερα ο ένας κουκουλώνεται τα εγκλήματα του άλλου.

Ο Νικόλαος Πλαστήρας εκλέχτηκε 2 φορές Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Όταν πέθανε το 1952 ως εν ενεργεία Πρωθυπουργός πέθανε πάμπτωχος σε ένα ψαθί, χωρίς ένα ιδιόκτητο σπίτι, χωρίς μία δραχμή κατάθεση. Μόνον ένα μαύρο άλογο είχε και αυτό το δώρησε στο νεοελληνικό κράτος.

Αναζητείται Ιωάννης Καποδίστριας.

Αναζητείται Νικόλαος Πλαστήρας.

Ας μην έχετε καμία αμφιβολία. Θα έρθει κάποιος Πλαστήρας. Είναι ιστορική αναγκαιότητα.

Εμείς ζητάμε από τον Επτανησιακό Λαό  νά’χει:

ΨΗΛΑ το κεφάλι.

Χαμόγελο.

Πίστη στις ζωντανές και όχι τις προσκυνημένες δυνάμεις του τόπου μας.

Να κλείσει τη τηλεόραση και να μην βλέπει αθηναϊκά κανάλια.

Να βλέπει μόνον τοπικά κανάλια, να ακούει ραδιοφωνικούς σταθμούς που καλλιεργούν τη σκέψη όπως και οι εφημερίδες, και συζητήσεις στα καφενεία.

Όσοι δεν έχουν μπει στο διαδίκτυο να ζητήσουν από τα παιδιά τους να τους μυήσουν στον κόσμο της δημοκρατίας μέσω των blogs και facebook.

Να κάνουν και να προκαλούν το διάλογο και συζητήσεις.

Και θα ανατρέψουμε αυτές τις καταστροφικές πολιτικές και τους εξολοθρευτές του Επτανησιακού Λαού.

Επτανήσιες, Επτανήσιοι,

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *