Quantcast

Γνώμες

Γι’αυτό το έγκλημα δεν πρόβλεψαν οι νόμοι

Αυτές τις ώρες όλοι φωνάζουν, διαμαρτύρονται, θυμώνουν και οργίζονται.

Ανάμεσα τους και οι εκπρόσωποι της πολιτείας που είναι ο μεγαλύτερος υπεύθυνος αυτού του διαχρονικού εγκλήματος με τα ελληνικά δάση.

Νόμοι με τις συνήθεις υπερβολές σε βάρος των νομοταγών πολιτών αλλά και με μπόλικα παραθυράκια για να μπορούν οι επιτήδειοι να κάνουν τη δουλειά τους, παρανομώντας φυσικά!

Σήμερα αν επιχειρήσει κάποιος να μάθει ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες των δασών δεν θα μπορέσει. Παγκόσμια πρωτοτυπία θα πείτε! Και αυτό διότι οι εμφανιζόμενοι ως ιδιοκτήτες στην μεγάλη τους πλειονότητα δεν έχουν τίτλους. Δηλαδή συμβόλαια καθαρογραμμένα που να μην μπορεί να τα αμφισβητήσει κανείς.

Οι περισσότεροι λένε πως τα πήραν από τους γονείς του αλλά ούτε κι αυτοί διαθέτουν τίτλους. Άλλοι λένε ότι έχουν δικαιώματα χρησικτησίας αλλά κανείς δεν ξέρει σε βάρος τίνος ασκείται η χρησικτησία.

Αντί λοιπόν να νομοθετήσουν ότι, τίποτα δεν θεωρείται ιδιωτική περιουσία εάν δεν διαθέτει νόμιμους και καθαρούς τίτλους, αφήνουν να αιωρούνται εδώ και δεκαετίες διάφορες νομιμοφανείς διαδικασίες που οπλίζουν τα χέρια των εμπρηστών για να επιδιώξουν την εξαφάνιση του δάσους μέσω της μετατροπής της γης, καταρχήν σε αγροτική και στη συνέχεια σε οικοπεδική και οικοδομήσιμη.

Γι αυτό το έγκλημα φίλοι μου, δεν “πρόβλεψε” κανένας από όλους αυτούς τους “μπαγάσηδες” τους νομοθέτες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *