Ζάκυνθος

Γενικό μπλακ άουτ της ΔΕΗ το πρωί της Κυριακής

Για περίπου τρεις ώρες θα γίνει διακοπή της ηλεκτροδότησης σε όλο το νησί, αυτή την Κυριακή 23 Νοεμβρίου από τις 7.00 μέχρι και τις 10.00 το πρωί, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας).

Η προγραμματισμένη για συγκεκριμένο διάστημα διακοπή της ηλεκτροδότησης θα γίνει εξαιτίας εργασιών συντήρησης που θα πραγματοποιηθούν  στις εγκαταστάσεις του υποσταθμού της ΔΕΗ στα Λαζαρέτα και πρόκειται για μια διαδικασία που γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, περίπου μια φορά το χρόνο.

Η διακοπή του ρεύματος γίνεται πρωινές ώρες της Κυριακής, οπότε και δεν λειτουργούν δημόσιες υπηρεσίες και εμπορικές επιχειρήσεις, ενώ σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από το Διευθυντή του τοπικού καταστήματος της ΔΕΔΔΗΕ Νίκο Κούτση, ενδέχεται να υπάρχουν μικρές αποκλίσεις από το πρόγραμμα της διακοπής που ανακοινώθηκε, ανάλογα με την πορεία των εργασιών.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους το πρωινό της Κυριακής, καθώς η διακοπή ρεύματος θα γίνει σε ολόκληρο το νησί.

Μ.Π.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *