Κοινωνία

Γαλιατσάτος σε Κράτσα: Η ακίνητη περιουσία της Περιφέρειας δεν κινδυνεύει

Σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος απάντησε στη νέα Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα για το θέμα της ακίνητης περιουσίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Ο Περιφερειάρχης κάνει γνωστά τα εξής:

Τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύτηκε σε μερίδα του τοπικού Τύπου επιστολή της κας. Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου προς τον Περιφερειάρχη Θεόδωρο Γαλιατσάτο, σχετική με την ακίνητη περιουσία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και τις ενέργειες δήλωσης αυτής στο Κτηματολόγιο.

Επί της ουσίας, να ενημερώσουμε την κα. Κράτσα ότι η ακίνητη περιουσία της ΠΙΝ δεν κινδύνευσε, αντιθέτως διευρύνθηκε με την προσθήκη δύο επιπλέον ακινήτων, του Νοσοκομείου Ζακύνθου και του πρώην Δικαστικού Μεγάρου Κέρκυρας.

Προτείνουμε δε, στην κα. Κράτσα να συνεννοηθεί με τον υποστηρικτή της και -κατά τα φαινόμενα – συνεργάτη της κ. Σπύρου ώστε να μην κάνουν διπλό κόπο για το ίδιο θέμα: εκείνος επερώτηση και εκείνη επιστολή.

Τέλος η κα. Κράτσα, όταν παραλάβει την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, μπορεί όλα εκείνα που ζητά να τα κάνει πράξη, δηλαδή να συγκροτήσει φακέλους και να εγκρίνει πίστωση για τα έξοδα των τοπογραφικών διαγραμμάτων, όπου κρίνει και όπου ο νόμος επιτάσσει.

Πρέπει να παρατηρήσουμε όμως, ότι η κα. Κράτσα, με την θεσμική ιδιότητά της πλέον, θα έπρεπε να απευθυνθεί στον κ. Περιφερειάρχη, τον οποίο επιμελώς έχει αποφύγει να συναντήσει όλο αυτό το διάστημα, πολύ δε περισσότερο να επιδιώξει συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών προς όφελος της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Οι εκλογές τελείωσαν. Εμείς συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για τους πολίτες της ΠΙΝ χωρίς εγωισμούς και εμμονές. Το ίδιο θα προτείναμε να πράξουν όλες οι πλευρές για την ομαλή μετάβαση και την αποφυγή κλυδωνισμών, τόσο σε διοικητικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *