Ζάκυνθος

Γέμισε ποντίκια το κτίριο του ΞΕΝΙΑ

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο χώρος του ΞΕΝΙΑ από τον μεγάλο αριθμό τρωκτικών τα οποία πολλαπλασιάζονται και αν δεν γίνει άμεσα και εντατικά μυοκτονία, η κατάσταση θα επιδεινωθεί.
Χθες οι εργαζόμενοι αναγκάστηκαν να πετάξουν έξω από το κτίριο διάφορα αντικείμενα τα οποία είχαν καταστραφεί από τα ποντίκια και παράλληλα ζητούν από τις αρχές να πάρουν μέτρα.
Εδώ και αρκετούς μήνες οι εργαζόμενοι έστειλαν έγγραφο στους αρμόδιους με το οποίο καταγράφουν το πρόβλημα και ζητούν λύση. Το έγγραφο έχει γνωστοποιηθεί από το Μάϊο του 2014 και κάνει λόγο για επιτακτική ανάγκη επίλυσης του προβλήματος της ύπαρξης ποντικιών στα γραφεία.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι υπάλληλοι, καθημερινά βρίσκουν στους εσωτερικούς χώρους περιττώματα από τα ποντίκια, ακόμα και παγιδευμένα ποντίκια και γι’ αυτό αναγκάζονται από μόνοι τους να πάρουν μέτρα. Ακόμα επισημαίνουν ότι αποφεύγουν την κατανάλωση τροφίμων και βάζουν χαρτόνια και ρούχα στα κενά που υπάρχουν σε πόρτες και μπαλκονόπορτες για να τους κλείσουν όλες τις δυνατές εισόδους.
Ωστόσο το φαινόμενο επιδεινώνεται και οι εργαζόμενοι στο κτίριο κάνουν γνωστό ότι από τον Αύγουστο του 2012 και μετά δεν έγινε μυοκτονία.
Ένα ακόμα θέμα που θέτουν είναι η παλαιότητα του κτιρίου το οποίο είναι ασυντήρητο και έχει μεγάλες φθορές. Στους διαδρόμους του υπάρχουν φάκελοι με υπηρεσιακό υλικό και γενικά

Της Αγγελικής Ξενόφου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *