Ζάκυνθος

Βρέθηκε χθες από τις Αρχές μετά από ολονύχτια αναζήτηση, Ιταλός τουρίστας που αγνοούνταν στο Κερί

Της Μαριλένας Παπαδάτου

Επί ποδός βρέθηκαν οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της προχθεσινής νύχτας για τον εντοπισμό ενός ηλικιωμένου Ιταλού του οποίου η εξαφάνιση δηλώθηκε από τη σύζυγό του. Ευτυχώς η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος και ο άνδρας  βρέθηκε χθες το πρωί στην περιοχή του Αγαλά, σε καλή κατάσταση και μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε ξεμείνει από μπαταρία!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που παραθέριζε μαζί με την σύζυγό του στο Κερί έφυγε το πρωί προς άγνωστη κατεύθυνση και αφήνοντας πίσω του το κινητό του. Αρκετές ώρες δεν είχε επιστρέψει και καθώς κατά την αναχώρηση του, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν εκνευρισμένος, υπήρξε ανησυχία από την σύζυγό του που ενημέρωσε τις αρχές καθώς δεν μπορούσε να τον εντοπίσει.

Ο ηλικιωμένος βρέθηκε τελικά στην περιοχή του Αγαλά, μέσα στο αυτοκίνητό του το οποίο είχε σταματήσει στη μέση του δρόμου και δεν μπορούσε να πάρει μπροστά, καθώς είχε αδειάσει η μπαταρία. Επέστρεψε στο κατάλυμα του σώος και αβλαβής, ενώ ο εντοπισμός του προκάλεσε μεγάλη ανακούφιση.

Ένα σχόλιο

  1. Είμαι 17 χρόνια με τον Ιταλό κύριο που είχε χαθεί.
    Δια του λόγου του αληθές η αστυνομία ναί ενημερώθηκε αλλά τουλάχιστον εδώ στην περιοχή δεν έψαξε καθόλου.
    Ο άντρας δεν ήταν σταματημένος στη μέση του δρόμου αλλά είχε φτάσει σε απόμερο μέρος στο οποίο και έχασε τον προσανατολισμό του.Διανυκτέρευσε στο αμάξι του και το πρωί μόνος του περπάτησε ως τον Αγαλά ζητώντας βοήθεια. Απο εκεί τον έφερε ένας φίλος μας με το αυτοκίνητό του.Η αστυνομία τον είδε για πρώτη φορά οταν ήταν ήδη εδώ.
    Αυτή η πραγματικότητα. Εντάξυ δεν τρέχει και τίποτα απλά ήθελα να σας ενημερώσω σωστά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *