Κοινωνία

Βράβευση του ξενοδόχου Παναγιώτη Μάργαρη για την πολυετή προσφορά του

Στη εκδήλωση των ξενοδόχων

Η προχθεσινή βραδιά των ξενοδόχων επεφύλαξε μία έκπληξη για ένα από τα μέλη του κλάδου και από τους πιο παλιούς στο χώρο. Πρόκειται για τον κ. Παναγιώτη Μάργαρη, ο οποίος βραβεύτηκε από την Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα και τιμήθηκε από τους συναδέλφους του καθώς ήταν από τους πρώτους επιχειρηματίες του τουρισμού στη Ζάκυνθο και έχει αφήσει μόνο θετικό αποτύπωμα από τη δραστηριότητά του.

Συγκινημένος ο κ. Μάργαρης μίλησε για εκείνα τα χρόνια λέγοντας πως το 1970 ξεκίνησε να φτιάχνει το πρώτο του ξενοδοχείο στη Ζάκυνθο και ήταν το DIANA στην πλατεία του Αγίου Μάρκου.

«Οι συνθήκες τότε ήταν δύσκολες, δεν είχαμε αεροπλάνα και μαζί με άλλους Ζακυνθινούς προσπαθούσαμε να προωθήσουμε τον τουρισμό στη Ζάκυνθο. Μετά έγινε διεθνές το αεροδρόμιό μας και έμειναν στο ξενοδοχείο μου οι πρώτοι πιλότοι που ήλθαν για να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που έχει. Βρήκαν το αεροδρόμιό μας μικρό αλλά τέλειο! Εγώ ξεκίνησαν με την παρότρυνση της γυναίκας μου που ήλθε από την Αυστραλία γιατί εκεί διηύθυνε πεντάστερο ξενοδοχείο» είπε ο κ. Μάργαρης.

Από την πλευρά της η κ. Κράτσα εξέφρασε την ικανοποίησή της για τους επιχειρηματίες που πέτυχαν, αναφέρθηκε στην ανάγκη για συνεχή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού και έδωσε έμφαση στα πλεονεκτήματα των συμπατριωτών μας που με την ευγένεια, τον πολιτισμό και την καλοσύνη τους πηγαίνουν μπροστά.

ERMISNEWSROOM/ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΞΕΝΟΦΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *