Κοινωνία

Βουλευτής Ζακύνθου: Σε αυτή τη μάχη δεν υστέρησε κανείς!

Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΚΤΥΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ

Τo προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, των Ένοπλων Δυνάμεων και της Αστυνομίας, την Τοπική και Περιφερειακή Αρχή, καθώς και τους εθελοντές, συνεχάρη για την τιτάνια προσπάθεια στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε την περασμένη Κυριακή, ο βουλευτής Ν.Δ. Ζακύνθου κ. Διονύσης Ακτύπης.

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά για την άμεση μετάβαση του στο νησί και εξήρε τον άριστο συντονισμό των υπηρεσιών υπό την καθοδήγησή του.

Παράλληλα ευχαρίστησε τον Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο, το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, Αρχιπύραρχο κ. Ευθύμιο Γεωργακόπουλο, το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ζακύνθου, Πύραρχο κ. Ιωάννη Πανόπουλο και την υπεύθυνη πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κ. Μαρία Μουζάκη.

Αναφορά έκανε και στους ιδιώτες μεταφορείς για τη διάθεση των υδροφόρων τους στο σκοπό της κατάσβεσης.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: «Σε αυτή την άνιση εξαιτίας των ισχυρών ανέμων μάχη, όλοι και με όλα τα διαθέσιμα μέσα έδωσαν με αυτοπεποίθηση και πνεύμα αυτοθυσίας τον αγώνα τους για να προστατευθούν ανθρώπινες ζωές, περιουσίες και το φυσικό περιβάλλον. Θα σταθώ ιδιαίτερα στην αποτελεσματική προσπάθεια που κατεβλήθη τη νύχτα από τις επίγειες δυνάμεις, ώστε σήμερα που μπορούν να επιχειρήσουν και οι εναέριες, να μην υπάρχει ουσιαστικά ενεργό μέτωπο. Αισθανόμαστε βαθύ αίσθημα ευγνωμοσύνης για τις προσπάθειες όλων. Σε αυτό τον αγώνα δεν υστέρησε κανείς.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *