Ζάκυνθος

Βομβαρδισμένο τοπίο το οδικό δίκτυο στις δίκτυο

 

Ενώ η τουριστική περίοδος ξεκίνησε τα προβλήματα της καθημερινότητας δεν έχουν αντιμετωπιστεί επί της ουσίας και για το λόγο αυτοί επιχειρηματίες και αυτοδιοικητικοί οργανώνουν συγκεντρώσεις για να συζητήσουν και να προγραμματίσουν.
Σήμερα θα γίνει η συγκέντρωση στο Καλαμάκι ενώ αντιδράσεις έχουν εκφραστεί και από τον επιχειρηματικό κόσμο των Αλυκών, από μία άλλη περιοχή που επίσης είναι τουριστική.

Οι πρώτοι τουρίστες έχουν φτάσει και μετά τις πτήσεις από την EASY JET και τη RYAN AIR έχουμε τις αφίξεις τσάρτερ από την Ολλανδία που θα γίνουν σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 20 Απριλίου.
Το νησί δεν παρουσιάζει την ενδεδειγμένη εικόνα για να δεχτεί επισκέπτες και οι τοπικές αρχές σε συνεργασία με τους επιχειρηματίες οφείλουν να επιταχύνουν τις εργασίες σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με την καθαριότητα, το φωτισμό, την αστυνόμευση, τη σωστή λειτουργία των υποδομών αλλά και την επάρκεια υπηρεσιών.

Χθες οι κάτοικοι και επαγγελματίες από τις Αλυκές και το Καταστάρι σε μια προσπάθεια να γίνει έστω και τώρα επισκευή στο οδικό δίκτυο έδωσαν στη δημοσιότητα μια ανακοίνωση στην οποία παρουσιάζουν το πρόβλημα λέγοντας ότι η κατάσταση με τους δρόμους είναι τριτοκοσμική και ότι οι αρχές δεν ανταποκρίθηκαν για να το επισκευάσουν εγκαίρως.

Ακόμα καλούν τον Πρόεδρο του χωριού και τον Αντιδήμαρχο από τις Αλυκές να απαντήσουν τι θα γίνει για να μην είναι υποβαθμισμένη η περιοχή τους.
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα έγινε συγκέντρωση στο Δημαρχείο του Παντοκράτορα και συζητήθηκαν θέματα προετοιμασίας της τουριστικής περιόδου για την ευρύτερη περιοχή του Λαγανά.
Τα προβλήματα όλων των τουριστικών περιοχών είναι κοινά και δεν πρέπει να περιμένουμε τους τουρίστες πρώτα να φθάσουν και μετά να δραστηριοποιηθούμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *