Ζάκυνθος

Αυξημένη η κίνηση στο Λιμάνι με την έναρξη της Μ. Εβδομάδας

Αισιοδοξία για την περίοδο του Πάσχα δημιουργεί η εικόνα που αποτύπωσε το Λιμεναρχείο Ζακύνθου σε ότι αφορά την επιβατική κίνηση στο λιμάνι το περασμένο Σαββατοκύριακο και ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στο πρώτο δρομολόγιο της Κυριακής  από Κυλλήνη για Ζάκυνθο ταξίδεψαν 1.052 επιβάτες και 13 λεωφορεία.

Την ίδια ημέρα μάλιστα, η Κοινοπραξία Πλοίων πραγματοποίησε και έκτακτο δρομολόγιο του πλοίου Ζάκυνθος Ι, το οποίο ξεκίνησε στις 12.15 από Ζάκυνθο και στις 14.00 από Κυλλήνη, μεταφέροντας 350 άτομα και 6 λεωφορεία, που ήταν εκδρομικά.

Να σημειωθεί πως η αύξηση της κίνησης αλλά και η ανάγκη για έκτακτο  δρομολόγιο, είχε να κάνει και με ένα αθλητικό τουρνουά που διοργανώθηκε στη Ζάκυνθο.

Ο Λιμενάρχης Νίκος Κοκκάλας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του –Ε- αναφέρθηκε στην κίνηση των ημερών, σημειώνοντας πως τα δρομολόγια άλλαξαν από χθες και θα αυξηθούν την Μ. Πέμπτη, την Μ. Παρασκευή, τη Δευτέρα και την Τρίτη του Πάσχα, προκειμένου να εξυπηρετηθεί καλύτερα το επιβατικό κοινό.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα  την Μεγάλη Τετάρτη δε θα γίνει κανένα δρομολόγιο, λόγω της απεργίας που έχει προκηρυχθεί για την Πρωτομαγιά και στην οποία συμμετέχει και η ΠΝΟ.  Έτσι, οι πολίτες ή οι επαγγελματίες  που θέλουν να ταξιδέψουν θα πρέπει να ενημερωθούν για τα έκτακτα δρομολόγια που θα προγραμματιστούν την Μεγάλη Τρίτη και την Μεγάλη Πέμπτη.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *