Ζάκυνθος

Αρχές Φεβρουαρίου οι μεταβιβάσεις δικαιωμάτων των αγροτών

Η υποβολή αίτησης μεταβίβασης Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης για το έτος 2013 θα ξεκινήσει στις αρχές Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί τις πρώτες ημέρες του Απριλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ, η έναρξη λειτουργίας του συστήματος για την υποβολή της Αίτησης Μεταβίβασης θα είναι δυνατή από 04/02/2013 μέχρι και 02/04/2013. Μόνο για τους θανάτους εντός του 2013 η προθεσμία είναι έως και 15/05/2013.  Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι απαιτείται για τη διεκπεραίωση της διαδικασίας, θεώρηση για το γνήσιο της υπογραφής για κάθε συμβαλλόμενο χωριστά από αρμόδια αρχή (ΚΕΠ κ.α.).

Στις περιπτώσεις ταυτόχρονης μεταβίβασης υποχρεωτική καταχώριση πραγματοποιείται μόνο για την πρώτη αίτηση μεταβίβασης, ενώ για τη δεύτερη αίτηση μεταβίβασης δεν απαιτείται η ηλεκτρονική καταχώριση.

Οι αποδέκτες μεταβίβασης ειδικών δικαιωμάτων 2013 (εκτός των περιπτώσεων κληρονομιάς) απαιτείται να ενεργοποιούν αντίστοιχο αριθμό εκτατικών δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης με τον αριθμό ειδικών δικαιωμάτων που τους μεταβιβάζονται.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *