Ελλάδα

Από το 2008 χρεωκόπησε η Ελλάδα και δεν το ήξερε, είπε ο πρώην υφυπουργός Γ. Μανιάτης

Η ανασυγκρότηση της κομματικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ άρχισε χθες το βράδυ στη Ζάκυνθο με την συγκέντρωση που έγινε στην αίθουσα του κινηματοθεάτρου «Φώσκολος» στην οποία παρευρέθηκε και μίλησε ο πρώην υφυπουργός Γιάννης Μανιάτης, ενώ παρόντες ήταν και οι τρεις υποψήφιοι Βουλευτές.

Η εκδήλωση είχε και προεκλογικό χαρακτήρα αλλά ταυτόχρονα και κομματικό αφού συζητήθηκε η λειτουργία των οργανώσεων και μετά την πολιτική εισήγηση του κ. Μανιάτη ζητήσε η αποχώρηση των δημοσιογράφων από την αίθουσα.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε επίσης εκ μέρους του οργανωτικού ο κ. Γιάννης Νιαβής.

Στην ομιλία του ο κ. Μανιάτης προσπάθηκε να εμψυχώσει τα μέλη και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου και ζήτησε σε αυτή τη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση να κάνουν όλοι προσωπικό αγώνα για να ανατραπεί το σκηνικό. Για τα οικονομικά δεδομένα της χώρας μας είπε ότι η Ελλάδα είχε χρεωκοπήσει από το 2008 και δεν το ήξερε ενώ για τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είπε ότι ήταν σκληρά και οριζόντια γι’ αυτό και το εκλογικό ποσοστό κατρακύλησε πολύ χαμηλά. Όμως συμπλήρωσε ότι η χώρα έφτασε  στην πηγή και θα πιει νερό αν δεν τα γκρεμίσουμε όλα με τις επιλογές που θα κάνουμε σε αυτές τις εκλογές.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *