Ζάκυνθος

Απόφαση – ράπισμα για τον Στέλιο Μποζίκη από τη Βουλή των Ελλήνων

Με συντριπτική πλειοψηφία η Ελληνική Βουλή απέρριψε αίτημα άρσης της ασυλίας του βουλευτή Σταύρου Κοντονή που κατατέθηκε στο σώμα μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που υπέβαλλε σε βάρος του ο πρώην Δήμαρχος Στέλιος Μποζίκης.

Το αίτημα άρσης ασυλίας του βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρου Κοντονή αφορούσε μήνυση που είχε υποβάλει ο κ. Στέλιος Μποζίκης για τις ευθύνες που είχε αποδώσει ως προς την διαχείρηση του σκανδάλου με τους αλλοδαπούς στον πρώην Δήμο Αρκαδίων.

H μήνυση αφορούσε τις καταγγελίες που είχε κάνει ο βουλευτής για σκανδαλώδη κλοπή δημόσιου χρήματος και ατασθαλιών στις υπηρεσίες αλλοδαπών του πρώην Δήμου Αρκαδίων και οι οποίες όπως ενημέρωσε το Σώμα ο ίδιος βουλευτής αποκαλύφθηκαν από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο που άσκησε ο ίδιος και το κόμμα του και επιβεβαιώθηκαν και από έκθεση του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης .

Ο κ. Σταύρος Κοντονής ζήτησε από τους βουλευτές να αρθεί η ασυλία του λέγοντας πως «είμαι στην διάθεση της Δικαιοσύνης για να δώσω εξηγήσεις και ανταπαντήσω στην ψευτομήνυση που υπέβαλε ο πρώην δήμαρχος» και δήλωσε πως «στο ΣΥΡΙΖΑ δεν φοβόμαστε από μηνύσεις τρομοκρατίας για θέματα διαπλοκής και διαφθοράς.

Εμείς θα κάνουμε αυτό που λέει η ηθική της Αριστεράς απέναντι σε τέτοιες υποθέσεις»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *