Πολιτισμός

ΑΠΣ Ζάκυνθος: Σοβαρό ενδιαφέρον επενδυτή!

Προ των πυλών κάποιων σημαντικότατων εξελίξεων, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο ΑΠΣ Ζάκυνθος, καθώς σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες του «Ε», στον Κυανοκίτρινο «ορίζοντα» έχει προκύψει σοβαρό ενδιαφέρον για επενδύσεις στη μεγάλη ομάδα του νησιού μας, από πολυεθνική εταιρία του Καμερούν η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στο Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας!

Η συγκεκριμένη εταιρεία ειδικεύεται στις αθλητικές υποδομές, έχοντας υπό την κατοχή της αρκετές ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής ανά την Ευρώπη. Όπως λοιπόν προκύπτει μέσα από το ρεπορτάζ… οι συγκεκριμένοι άνθρωποι θέλουν να δραστηριοποιηθούν και στη χώρα μας, θεωρώντας την αρχαιότερη εν ενεργεία ομάδας της Ελληνικής Γ’ εθνικής, ως μια σημαντική προοπτική για τα μελλοντικά τους σχέδια.

Τις δύο πλευρές έχει φέρει σε επαφή γνωστός Ζακυνθινός, με την ιστορία αυτή να έχει ουσιαστικά ξεκινήσει πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων. Μάλιστα οι συζητήσεις των Αφρικανών επιχειρηματιών (συγκεκριμένα του Διευθυντή του Ομίλου) με την διοίκηση της Ζακυνθινής ομάδας, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, με τις δύο πλευρές να έχουν συναντηθεί δύο φορές σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών.

Το ποια ακριβώς θα είναι η κατάληξη της υπόθεσης αυτής, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει. Όμως εάν οι άνθρωποι αυτοί «προχωρήσουν» την συγκεκριμένη υπόθεση συνεχίζοντας να δείχνουν «ζεστό» ενδιαφέρον, ενδέχεται να απαιτήσουν την μετοχοποίηση της ομάδας με τη δημιουργία ΠΑΕ, έτσι ώστε να επενδύσουν σε κάποιον Σύλλογο που θα διαθέτει και τις απαραίτητες για εκείνους υποδομές. Η συνέχεια αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον…

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *