Πολιτισμός

ΑΠΣ Ζάκυνθος: Διώξτε το άγχος ευχαριστηθείτε το ποδόσφαιρο!

Την προσπάθεια αποφόρτισης των ποδοσφαιριστών του από το άγχος της επίτευξης του στόχου της ανόδου στη Β’ εθνική, ξεκίνησε ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Μαγκαφίνης στη χθεσινή προπόνηση η οποία σήμανε ουσιαστικά την έναρξη της προετοιμασίας για το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Σιδηροκάστρου την επόμενη Τετάρτη 23 Ιανουαρίου.

Ο 44χρονος τεχνικός επέμεινε στο ότι η ομάδα πρέπει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και οι ίδιοι οι παίχτες να ευχαριστιούνται αυτό που κάνουν αλλιώς δεν θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα. Τέλος δεν παρέλειψε να σταθεί και στον αγώνα της περασμένης Κυριακής κόντρα στην Κρανούλα, όπου η εικόνα της ομάδας ήταν επιεικώς απογοητευτική.

Συγκεκριμένα τους είπε: «Θέλω να παίζουμε καλή μπάλα και να διώξουμε το άγχος. Να μπορείτε να ευχαριστιέστε πρώτοι εσείς το παιχνίδι και τα υπόλοιπα θα έρθουν. Έχετε πολύ περισσότερες δυνατότητες από αυτές που δείξατε την Κυριακή. Θα είμαστε δίπλα σας τόσο εγώ όσο και η διοίκηση. Το μόνο που σας ζητώ είναι να συγκεντρωθείτε στον στόχο μας, για να φτιάξουμε μια καλή ομάδα που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *