Quantcast

Γνώμες

Απολογισμός για το Καρναβάλι!

Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και, ως είθισται, η καρναβαλική επιτροπή και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος οφείλουν να ενημερώσουν για τα πεπραγμένα, όσα δηλαδή πρόλαβαν να υλοποιηθούν με δεδομένο ότι φέτος είχαμε απαγόρευση των παρελάσεων με υπουργική απόφαση λόγω κορονοϊού.

Η διαδικασία του απολογισμού με τα οικονομικά στοιχεία δίνεται στη δημοσιότητα για να γίνουν γνωστές οι εργασίες και οι δαπάνες και να υπάρξει διαφάνεια σε όλα τα μήκη και τα πλάτη που ξεκινούν από τις δωρεές και τις χορηγίες και φτάνουν μέχρι τη διάθεση πιστώσεων από το Δήμο.

Σίγουρα διανύουμε μια δύσκολη εποχή και οι ημέρες που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρες, όμως αυτά που γίνονται εδώ και δεκαετίες πρέπει να συνεχιστούν για ευνόητους λόγους.

Αναμένουμε λοιπόν τον πλήρη απολογισμό!

Α.Ξ.

  • Αγαπητή Αγγελική Ξενόφου, από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και από τις Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου αλλά ακόμα, ακόμα και από τον ίδιο το Δήμαρχο έχετε το δικαίωμα και πολύ σωστά θα κάνετε να ρωτήσετε ότι θέλετε προς ενημέρωση του Ζακυνθινού λαού και όχι μόνο. Από εμένα που είμαι μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού που μέρος της είναι και η Καρναβαλική Επιτροπή δε μπορείτε να μου ζητήσετε τίποτα απολύτως γιατί ο μοναδικός λόγος που είμαι εκεί είναι καθαρά εθελοντικός και δε διαχειρίζομαι ούτε 1 ΕΥΡΩ. Αυτό το ξέρετε και εσείς και όλοι οι Ζακυνθινοί 10 και πλέον χρόνια τώρα που είμαι μέλος, από εποχή που την ξαναδημιούργησε ο τότε Αντιδήμαρχος ο Ακης Λαδικός. Τώρα όσο αφορά τις χορηγίες που μπορεί να έχω ζητήσει από διάφορες επιχειρήσεις όλα αυτά τα χρόνια σας λέω ότι ζητάω να πληρώσουν π.χ την αφίσα του Piccollo, στην περίπτωση αυτή κόβεται το τιμολόγιο απευθείας από την εταιρεία που την τυπώνει στον επιχειρηματία που έχει κάνει τη προσφορά χωρίς να επεμβαίνω ούτε εγώ αλλά είμαι σίγουρος και κανείς από εμάς σε όλο αυτό. Για το λόγο αυτό η Καρναβαλική Επιτροπή δε θα μπορέσει να σας βοηθήσει σε τίποτα σε ότι αφορά την οικονομική ενημέρωση που ζητάτε.

    Γκέρμπεσης Γιάννης
    Μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού-Καρναβαλική Επιτροπή Δήμου Ζακύνθου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *