Ζάκυνθος

Απατεώνες ζητούν χρήματα για λογαριασμό της ΔΕΥΑΖ καταγγέλλει ο Διον. Κοντονής

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΖ Διονύσης Κοντονής κάνοντας λόγο για μια ομάδα ατόμων, που χτυπούν την πόρτα των σπιτιών ανυποψίαστων πολιτών και τους ζητούν χρήματα για λογαριασμό της Δημοτικής Επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης  για να μην προχωρήσει σε διακοπή του νερού!
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Κοντονής στον –Ε- , ο ίδιος ενημερώθηκε για το θέμα από κατοίκους της Πόλης που επικοινώνησαν με τα γραφεία της ΔΕΥΑΖ για να το καταγγείλουν, αφού πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν αν υπάρχει κάποιο συνεργείο της ΔΕΥΑΖ που ζητά χρήματα έναντι των οφειλών!
Ο κ. Κοντονής ξεκαθάρισε πως η ομάδα των συγκεκριμένων ατόμων δεν έχει καμία σχέση με τη ΔΕΥΑΖ και πως η Δημοτική Επιχείρηση δεν έχει εισπράκτορες που πηγαίνουν σε σπίτια και επιχειρήσεις για να πληρωθούν.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μια ομάδα τριών ατόμων που ζητά μικροποσά της τάξης των 20 ή 30 Ευρώ, έναντι κάποιας μεγαλύτερης οφειλής, προκειμένου να μη γίνει διακοπή της υδροδότησης.
«Οι δημότες μας να είναι προσεκτικοί γιατί η ΔΕΥΑΖ δεν έχει εισπράκτορες. Οι λογαριασμοί πληρώνονται κανονικά στα ταμεία της Δημοτικής Επιχείρησης» τόνισε ο κ. Κοντονής, συμπληρώνοντας πως αν το φαινόμενο επαναληφθεί η διοίκηση της ΔΕΥΑΖ θα κινηθεί νομικά και θα στραφεί στη Δικαιοσύνη.
Εν τω μεταξύ σήμερα Παρασκευή 14 Νοεμβρίου εκπνέει η προθεσμία για την ρύθμιση οφειλών που έχουν δημότες προς τη ΔΕΥΑΖ.
Σύμφωνα με πληροφορίες η προσέλευση των δημοτών για διακανονισμό των οφειλών τους ήταν σημαντική όλο το προηγούμενο διάστημα και αρκετοί ήταν αυτοί που επιδίωξαν να αξιοποιήσουν την δυνατότητα που δόθηκε ώστε να αποπληρώσουν  σταδιακά τα χρέη τους προς την επιχείρηση, απαλλαγμένοι από σημαντικό μέρος των προσαυξήσεων και επιβαρύνσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *