Ζάκυνθος

Απίστευτη διάρρηξη και κλοπή σε μπαρ στο Καλαμάκι

Ηλεκτρονικές  συσκευές αλλά και ένας…. Αφρικανικός Γκρι  παπαγάλος ήταν η λεία δραστών που διέρρηξαν τις πρώτες ώρες της Παρασκευής, το μπαρ «Yo- Yoo’s 2»  στο Καλαμάκι.

Το μπαρ βρίσκεται σε κεντρικό σημείο επί του δρόμου του Καλαμακίου και η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης κ. Mary Queens δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της, όταν διαπίστωσε πως οι δράστες δεν πήραν μόνο ηλεκτρικές συσκευές που βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα, αλλά και το πολυαγαπημένο της κατοικίδιο!

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ίδια στην εφημερίδα μας, το συμβάν σημειώθηκε το διάστημα από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης μέχρι και τις 4.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Οι δράστες παραβίασαν την κεντρική είσοδο και μάλιστα, σύμφωνα με την παθούσα, αφαίρεσαν τις κλειδαριές, θέλοντας προφανώς να μην αφήσουν πίσω τους ίχνη!

Από το κατάστημα αφαίρεσαν δύο τηλεοράσεις , μια συσκευή ήχου και ένα λάπ τοπ, ενώ ο παπαγάλος εκλάπη μαζί με το μεγάλο κλουβί μέσα στο οποίο βρισκόταν.

Ο συγκεκριμένος παπαγάλος, εκτός από αγαπημένο κατοικίδιο της ιδιοκτήτριας, ήταν και η «ατραξιόν» του καταστήματος, στο οποίο συχνάζουν κυρίως οικογένειες Βρετανών.

Αξίζει αναφέρουμε πως αυτό το είδος παπαγάλου θωρείται ο βασιλιάς των συγκεκριμένων πτηνών, αφού είναι ιδιαίτερα γνωστός για την νοημοσύνη του., αλλά και για την δυνατότητά του να μιμείται την ανθρώπινη ομιλία. Ακόμη, πρόκειται για ένα κατοικίδιο που συνδέεται στενά με τους ιδιοκτήτες του, ενώ η τιμή του για όποιον θέλει να τον αγοράσει είναι αρκετά μεγάλη και μπορεί να φτάσει τα 1.500 δολάρια.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος επεσήμανε πως τα τελευταία χρόνια που βρίσκεται στη Ζάκυνθο έχει πέσει επανειλημμένως θύμα κλοπής και δεν έκρυψε την αναστάτωσή της για το ότι αυτή την φορά οι δράστες έκλεψαν το αγαπημένο της κατοικίδιο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *