Ζάκυνθος

Ανοίγει απόψε η γραμμή και ξεκινούν δρομολόγια πλοίων

Νωρίτερα θα λήξει η απεργία των εργαζομένων στα πλοία της Ζακύνθου καθώς σήμερα το απόγευμα αναμένονται δύο δρομολόγια για να εξυπηρετηθεί τόσο ο κόσμος όσο και η εμπορευματική κίνηση που λόγω των ημερών θα παρουσιάσουν αύξηση.

Παρότι η απεργία της ΠΝΟ είχε προγραμματιστεί μέχρι και τις 6 το πρωί της Μ. Πέμπτης, στη Ζάκυνθο θα λήξει 12 ώρες ενωρίτερα και θα γίνουν δύο δρομολόγια με τα πλοία “ΙΟΝΙΑΝ ΣΤΑΡ” και “Δ. ΣΟΛΩΜΟΣ” που αντίστοιχα θα μεταφέρουν καύσιμα και επιβάτες. Το ένα δρομολόγιο των καυσίμων θα γίνει στις 7.15 ενώ το κανονικό δρομολόγιο θα γίνει στις 7.30 από το λιμάνι της Ζακύνθου.

Με τα εν λόγω δρομολόγια θα έχουμε κανονικά και τα αντίστοιχα δρομολόγια του ΚΤΕΛ που θα μεταφέρουν κόσμο από την Αθήνα και την Πάτρα ενώ την Μ. Πέμπτη δεν θα απεργήσουν οι εργαζόμενοι στα ΚΤΕΛ Ζακύνθου και ως εκ τούτου ο κόσμος θα μπορέσει να μετακινηθεί χωρίς άλλα προβλήματα.

Συγκεκριμένα την Μ. Πέμπτη θα έχουμε από την Αθήνα 5 δρομολόγια που θα γίνουν με 10 λεωφορεία του ΚΤΕΛ. Εκείνο το οποίο πρέπει να γνωρίζουν οι επιβάτες είναι ότι επειδή την Μ. Πέμπτη είναι η απεργία των εργαζομένων στα ΚΤΕΛ ο Κηφισός στην Αθήνα θα είναι κλειστός και ο κόσμος θα αναμένει τα λεωφορεία για να αναχωρήσει σε κάποιο σημείο έξω από το σταθμό υπεραστικών λεωφορείων. Γι’ αυτό θα πρέπει να επικοινωνούν με τα γραφεία του ΚΤΕΛ για να παίρνουν πληροφορίες.

Αυτές τις δύο ημέρες η κίνηση θα κορυφωθεί αφού πλησιάζει το Πάσχα και μέχρι αύριο θα γίνουν γνωστά όλα τα έκτακτα δρομολόγια για την εξυπηρέτηση του κοινού.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *