Ζάκυνθος

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για την Ζάκυνθο

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Ιούνη στην αίθουσα της ΠΕ Ζακύνθου ανοικτή προεκλογική συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτκή Συμμαχία.

Την εισήγηση έκανε ο συντονιστής της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραπάνος και στην συνέχεια μίλησαν οι υποψήφιοι βουλευτές Σταύρος Κοντονής, Χάρης Μαρκουτσάς και Κική Καρυδάκη.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις των μελών της συνέλευσης και εγκρίθηκε κάλεσμα στους ζακυνθινούς πολίτες εν όψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 7 Ιουλίου αποφασίζουμε για το μέλλον και την κατεύθυνση που θα πάρει η Ελλάδα.Θα είναι πρόοδος η συντήρηση. Δημοκρατία η παλινόρθωση της ρεβανσιστικής δεξιάς. Οικονομική ανάκαμψη για τους πολλούς η κέρδη για τους λίγους. Διαφάνεια και εκσυγχρονισμός του κράτους η επιστροφή στην διαπλοκή, στην κλεπτοκρατία και στην φαυλότητα. Εθνική ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια η επιστροφή στο ΔΝΤ με την σκληρή επιτροπεία, την διεθνή απαξίωση, την οικολογική καταστροφή και την υποβάθμιση του περιβάλλοντος.

Αποφασίζουμε όμως και για την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της Ζακύνθου, την έδρα του νησιού μας.

Αγωνιζόμαστε και ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για να παραμείνει η έδρα σε δημοκρατικά χέρια και στον προοδευτικό πόλο. Θέλουμε βουλευτή που να εκφράζει το λαό και να αγωνίζεται για αυτόν και τα συμφέροντα του. Όχι βαλτους χειροκροτητές της δεξιάς και του κ. Μητσοτάκη, που δεν έχουν ιδέα για την καθημερινότητα των πολιτών και τα προβλήματα του.

Ας μην ονειρεύονται λοιπόν. Ούτε στην Ζάκυνθο ούτε πουθενά αλλού στην Ελλάδα. Δεν πρόκειται να γίνουν οι «οδοστρωτήρες» των εργαζομένων και του ελληνικού λαού. Δεν θα τους αφήσουμε!

Είναι ανάγκη σήμερα ο προοδευτικός, δημοκρατικός και αριστερός ψηφοφόρος. Όλοι οι εργαζόμενοι. Να αποτρέψουν την οπισθοδρόμηση και την καταστροφή. Όσα με κόπους, θυσίες και σκληρή αντιπαράθεση οικοδομηθηκαν από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Να μην επιτρέψουμε στις δυνάμεις του νεοφιλελευθερισμού να τα ισοπεδώσουν. Καταπατώντας για ακόμα μια φορά κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα.

Σε αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *