Ζάκυνθος

Ανέλαβε καθήκοντα ο Ταξίαρχος Νίκος Ιωαννίδης

Χθες το πρωί ανέλαβε καθήκοντα στο νησί μας ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ζακύνθου. Πρόκειται για τον Ταξίαρχο Νικόλαο Ιωαννίδη, ο οποίος μέχρι πρόσφατα υπηρετούσε στη θέση του Διευθυντή στην Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας.

Ο 55χρονος αξιωματικός, χθες είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το προσωπικό αλλά και με Διοικητές των Αστυνομικών Τμημάτων, ενώ από σήμερα θα ξεκινήσει τις επαφές του με τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών αλλά και τους φορείς, στην συνεργασία των οποίων, όπως είπε στον –Ε-, βασίζεται ώστε να υπάρχει ένα καλό αποτέλεσμα με την Αστυνόμευση του νησιού μας.

«Βασικός στόχος είναι να εμπεδωθεί ένα αίσθημα εμπιστοσύνης ανάμεσα στους πολίτες και τους Αστυνομικούς αλλά και μια συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, η βοήθεια των οποίων χρειάζεται» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ταξίαρχος, ο οποίος σχολίασε πως ειδικά τα τελευταία χρόνια, με την τοποθέτηση αστυνομικών με το βαθμό του Ταξιάρχου στην Αστυνομική Διεύθυνση  έχουν γίνει σημαντικές προσπάθειες, τις οποίες σκοπεύει να συνεχίσει.

Ειδικά δε για την περίοδο του Καλοκαιριού, υπογράμμισε πως έχει ήδη ξεκινήσει ο συντονισμός των υπηρεσιών και η οργάνωση των δυνάμεων ώστε να υπάρχουν καλά αποτελέσματα και στις τουριστικές περιοχές.

Ο κ. Ιωαννίδης, που κατάγεται από την Πάτρα, έχει ιδιαίτερη εμπειρία σε θέματα που αφορούν την Υπηρεσία της Τροχαίας και αξίζει να σημειωθεί πως για τρία χρόνια, από το 2008 μέχρι το 2011 ήταν Διοικητής της Τροχαίας Πατρών.

Αξίζει δε να αναφέρουμε πως είναι παλιός γνώριμος του νησιού μας, αφού το 1994 και το 1997 είχε υπηρετήσει για κάποιους μήνες ως υπαστυνόμος στο Τμήμα του αεροδρομίου.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *