Ζάκυνθος

Αμφίπλευρη διεύρυνση Αρμένη με νέους υποψήφιους!

Τέσσερις νέους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους παρουσίασε χθες στη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ» Γιώργος Αρμένης ο οποίος αναφέρθηκε σε μία ξεχωριστή ημέρα διεύρυνσης της αυτοδιοικητικής του ομάδας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να λυγίσει και ότι πάνω απ’ όλα βάζει το συμφέρον του τόπου και όχι το δικό του, κάτι που ισχύει για όλους τους συνεργάτες του.

Οι υποψήφιοι που ανακοίνωσε είναι οι εξής:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΛΑΣ– Επιχειρηματίας- Δημοτικός Σύμβουλος Αντιδήμαρχος

ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΑΥΡΙΑΣ– Ξενοδόχος-Δημοτικός Σύμβουλος.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΤΡΙΝΟΣ– Συνταξιούχος Δημοτικός Υπάλληλος- Άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗΣ– Ξενοδόχος

Αρχικά ο κ. Αρμένης ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού που είναι στην οδό Φωσκόλου 14 και ακολούθως παρουσίασε τους νέους υποψηφίους δίνοντας την υπόσχεση της αλλαγής στο νησί σε όλους τους τομείς.

«Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα. Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική περίοδος για τις Δημοτικές Εκλογές. Σήμερα έχω την τιμή και την ικανοποίηση να σας παρουσιάσω τους νέους υποψήφιους μας που εντάσσονται στον κοινό μας αγώνα να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ.

Η αποδοχή από όλους μας των βασικών αρχών του Συνδυασμού μας και των προγραμματικών θέσεων που από κοινού διαμορφώνονται μας καθιστούν την ισχυρή Αυτοδιοικητική ομάδα που θα διοικήσουμε το Δήμο μας τα επόμενα 4 χρόνια.

Η εντιμότητα, η συμμετοχή, η διαφάνεια, η επικοινωνία με τη Ζακυνθινή κοινωνία, η ποιότητα στις προσφερόμενες υπηρεσίες, η αποτελεσματικότητα, ο εκσυγχρονισμός, η παραγωγικότητα και η ΑΝΑΠΤΥΞΗ είναι οι λέξεις κλειδιά που σηματοδοτούν τον Συνδυασμό μας.

Οι υποψήφιοι μας είναι πολίτες από όλο το πολιτικό –ιδεολογικό-αυτοδιοικητικό –κοινωνικό και οικονομικό φάσμα της κοινωνίας του Νησιού μας.

Έχουμε θέσει πριν από όλα και πάνω από όλα το συμφέρον της Ζακύνθου.

Η ΓΝΩΣΗ, η ΕΜΠΕΙΡΙΑ, η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ μαζί με την φρεσκάδα των νέων Ζακυνθινών που μας πλαισιώνουν είναι τα εφόδια που διαθέτουμε για να δώσουμε αυτή την εκλογική μάχη» είπε ο κ. Αρμένης και στη συνέχεια έκανε αναφορά στα προβλήματα του Δήμου που έρχονται από το παρελθόν.

«Η αυτοδιοίκηση στη Ζάκυνθο έχει υποστεί συντριπτικές ήττες. Τα παράνομα, πλαστά δάνεια, δεκαπέντε εκατομμυρίων ευρώ, η απόπειρα εμπρησμού του Δήμου μας οι πλαστογραφίες και τα σκάνδαλα του παρελθόντος δημιουργούν ζοφερή εικόνα .

Εμείς στο παρελθόν με το Στάθη Μπετίνη, και μετά με το Στέλιο Μποζίκη με τις αποκαλύψεις με τις μηνυτήριες αναφορές και τις παρεμβάσεις μας παλέψαμε για την τιμή του Δήμου μας και τα συμφέροντα των Ζακυνθινών.

Η απειλή από την Τράπεζα Πειραιώς κατά του Στέλιου Μποζίκη και των αντιδημάρχων του είναι ζωντανή, ενώ η δικαιοσύνη την μηνυτήρια αναφορά του 2011 κατά των διαπλεκομμένων σε αυτό το σκάνδαλο την έχει ακόμη στο συρτάρι.

Αποδείξαμε ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Είμαστε η μοναδική αυτοδιοικητική ΔΥΝΑΜΗ που δεν θα λυγίσουμε , όχι προασπιζόμενοι ίδιο συμφέρον αλλά τα συμφέροντα των Ζακυνθινών.

Τιμώ, σέβομαι και αποκαλύπτομαι στους συναδέλφους μου που έδωσαν αυτό τον αγώνα και δεσμεύομαι ότι θα συνεχιστεί όσο χρόνο και αν χρειαστεί.

ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ

Ο Δήμος μας δεν έχει ανάγκη από ΜΕΣΙΕΣ που θα μάθουν αυτοδιοίκηση στις πλάτες μας.

Έχει ανάγκη από μια δυνατή αποτελεσματική αυτοδιοικητική ομάδα που θα αποτελέσει τον κορμό του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

Δεν είμαστε στην εποχή του ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ.

Η λογική αυτή μας ζημιώνει, μας αφοπλίζει, μετατρέπει τους πολίτες σε πελάτες και μας οδηγεί σε αναπτυξιακή απραξία.

Μαζί θα αλλάξουμε τη Ζάκυνθο με ΓΝΩΣΗ- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ» κατέληξε ο κ. Αρμένης.

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *