Ζάκυνθος

Ακτύπης, Χριστίνα προβάλλουν ως φαβορί!

Στην κατάθεση έγγραφων προτάσεων για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου στο νομό Ζακύνθου κάλεσε η ΝΟΔΕ Ζακύνθου τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος ώστε μέχρι σήμερα να αποσταλεί η σχετική λίστα στον Γραμματέα του κόμματος στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ζακύνθου Διονύσης Κομιώτης είχε σειρά συναντήσεων και διαβουλεύσεων με κορυφαίους κομματικούς και αυτοδιοικητικούς παράγοντες και ήδη έχουν κατατεθεί πολλές προτάσεις για την συμμετοχή στο ψηφοδελτίων νεών προσώπων κυρίως από το χώρο της νεολαίας.

Ουσιαστική πολιτική συζήτηση για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου αναπτύχτηκε στην διάρκεια της συνεδρίασης της διευρυμένης νομαρχιακής επιτροπής το βράδυ τη περασμένης Παρασκευής.

Οι προτάσεις πάντως που έχουν κατατεθεί μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές αφορούν τους
Διονύση Ακτύπη, Χριστίνα Λούντζη, Γιάννη Κολοκοτσά Χριστίνα Τετράδη, Τάσος Πλέσσας, Ντενίς Πυριόχου ενώ από τη νεολαία έχουν προταθεί οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Κόκλας (Αρκαδίων) και Διονύσης Μαρίνος (Ελατίων) και ο Ντένης Μαλαπέτσας. Από την Αθήνα τώρα υπαρχουν πληροφορίες που φέρουν ως προτεινόμενους τους κ.κ. Κώστα Κράτσα και Νίκο Μαλαπέτσα.

Από τους παραπάνω ως επικρατέστεροι φέρονται να είναι οι κ.κ. Διονύσης Ακτύπης και Χριστίνα Λούντζη – Γάσπαρου ενώ το τρίτο όνομα θα είναι κάποιος εκπρόσωπος από το χώρο της νεολαία του κόμματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *