Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Αντιπρύτανη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Γιάννη Παντή, τέως Προέδρου του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου, ο οποίος είχε κατηγορεί για την υπόθεση δωρεάς κινητού τηλεφώνου, στην ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη με δαπάνες του πανεπιστημιακού ιδρύματος.
Σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων, ο Αντιπρύτανης κρίθηκε αθώος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ενώ αθώος κρίθηκε και ο άλλοτε διευθυντής του καταστήματος εμπορικών ειδών «Λογότυπος», Γιώργος Δημητριάδης. Το κατάστημα «Λογότυπος» διαχειρίζεται η Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του ΑΠΘ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΑΠΕ, απολογούμενος στο δικαστήριο ο Γ. Παντής επέρριψε τις ευθύνες στον συγκατηγορούμενό του, τονίζοντας ότι ο τελευταίος ήταν αυτός που τον έφερε σε επαφή με την γνωστή ηθοποιό.
«Την Ναταλία Δραγούμη την είδα μία φορά. Ενδιαφέρθηκε να προβάλει το έργο του Πανεπιστημίου σε μία τηλεοπτική εκπομπή. Τελικά το θέμα δεν προβλήθηκε», τόνισε, καθιστώντας υπεύθυνο για την αποστολή της συσκευής τηλεφώνου τον Γ. Δημητριάδη. «Αυτός φρόντισε το κινητό τηλέφωνο μέσω του ‘Λογότυπου’. Εγώ αρνήθηκα να το πληρώσω», απολογήθηκε.
«Εγώ εκτελούσα εντολές του αντιπρύτανη», είπε κατά τη δική του απολογία ο πρώην διευθυντής του καταστήματος «Λογότυπος», απαντώντας έτσι στις αιχμές του συγκατηγορουμένου του.
Τελικά, το δικαστήριο, κρίνοντας ότι δεν ζημιώθηκε το Πανεπιστήμιο, τους αθώωσε από όλες τις κατηγορίες. Τον μεν Γ. Παντή για απιστία στην υπηρεσία, το δε Γ. Δημητριάδη για άμεση συνέργεια στην απιστία, απόπειρα εκβίασης κατ’ εξακολούθηση και υπεξαίρεση.