Quantcast

Γνώμες

Αδιαφορία της πλειοψηφίας των Αντιδημάρχων στο ζενίθ

Κριτική και μάλιστα έντονη ασκείται στους περισσότερους Αντιδημάρχους του νησιού για τη στάση τους το τελευταίο διάστημα, ειδικά μετά τις δημοτικές εκλογές.

Λόγος της κριτικής που κάθε μέρα γίνεται εντονότερη, σχετίζεται με την άσκηση των καθηκόντων τους, αυτών δηλαδή που έχουν αναλάβει να φέρνουν σε πέρας σύμφωνα με τις αποφάσεις του Δημάρχου οι οποίες έχουν δημοσιευτεί στον τύπο και έχουν αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Εξαίρεση αποτελούν οι Αντιδήμαρχοι Λαγανά και Αλυκών αλλά σε όλες τις άλλες Δημοτικές Ενότητες υπάρχει θέμα, το οποίο διογκώθηκε μετά την πρόσφατη κακοκαιρία, γιατί απαιτείται η ενεργός παρουσία τους σε έκτακτα συμβάντα.

Προχθές κατά τη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου του νομού είχαμε ελάχιστες παρουσίες και όλοι αναρωτήθηκαν πού ήταν οι Αντιδήμαρχοι.

Χωρίς να θέλουμε να τους στενοχωρήσουμε, πρέπει πρώτα απ’ όλα οι ίδιοι να αντιληφθούν τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις τους μέχρι την ώρα που θα παραδώσουν στη νέα δημοτική αρχή και θα αναλάβουν νέα πρόσωπα. Όμως μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν μπορούν να απεμπολούν αυτά που έχουν αναλάβει ούτε να αδιαφορούν για τα προβλήματα του τόπου, που είναι ουκ ολίγα!

Τα σχόλια της κοινής γνώμης και των δημοτών της Ζακύνθου κάθε άλλο παρά κολακευτικά είναι για τη συμπεριφορά τους κι αυτό πρέπει να το συναισθανθούν καθώς σχολιάζονται και από τους υπαλλήλους της αυτοδιοίκησης.

Η συμμετοχή στα κοινά δεν είναι υποχρεωτική και δεν γίνεται με το πιστόλι στον κρόταφο.

Αν κουράστηκαν ή βαρέθηκαν μπορούν να δηλώσουν παραίτηση και για τις 44 ημέρες που απομένουν μέχρι τη λήξη της θητείας τους θα υπάρξουν κάποιοι που μπορούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *