Αθλητισμός

Αγώνες δρόμου “Zakynthos Night Run 2019”

Οι αγώνες δρόμου “Zakynthos Night Run 2019” διοργανώνονται από το Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ζακύνθου και θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019.

Η δυναμική ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα έδωσε το έναυσμα για την πρώτη διοργάνωση του Zakynthos Night Run, το 2015. Η αθρόα συμμετοχή επαγγελματιών και ερασιτεχνών αθλητών όλων των ηλικιών οδήγησε στην πραγματοποίηση του 2ου και 3ου Zakynthos Night Run τις επόμενες χρονιές. Πέρα από τη συμμετοχή των αθλητών, εκείνο που εντυπωσίασε είναι η συμμετοχή και ο ενθουσιασμός των νεαρών μαθητών από όλα τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης.

Η καινοτομία που θα παρουσιαστεί στη φετινή διοργάνωση είναι η τελετή έναρξης των αγώνων η οποία θα περιλαμβάνει παρέλαση όλων των αθλητικών σωματείων του νησιού.

Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει με στόχο να πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο αθλητικό και κοινωνικό γεγονός που θα έχει αποτελεσματική προβολή και μεγάλη συμμετοχή. Για να διασφαλιστεί η ποιότητα και η αρτιότητα της οργάνωσης έχει εξασφαλιστεί η υποστήριξη του Δήμου, της Διεύθυνσης Τροχαίας και της Δημοτικής Αστυνομίας καθώς και η παρουσία ασθενοφόρου, γιατρού και νοσηλευτών. Σύγχρονη τεχνολογία όπως η ηλεκτρονική χρονομέτρηση των δρομέων, για να ελεγχθούν οι χρόνοι τους, θα κάνει τους αγώνες περισσότερο αξιόπιστους. Όλοι οι αθλητές που θα συμμετάσχουν θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο. Η προβολή των αγώνων και των παράλληλων εκδηλώσεων θα είναι μεγάλη μέσω των τοπικών ΜΜΕ και ιδιαίτερα χάρη στους χορηγούς επικοινωνίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *