Ζάκυνθος

Αγώνας δρόμου για να συνταχθεί η πρόταση για το πρόγραμμα των ΜΜΕ

[pullquote align=”left”]Τακτική ενημέρωση για τα ευρωπαϊκά προγράμματα μέσω του Επιμελητηρίου [/pullquote]

Για το πρόγραμμα χρηματοδότησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μίλησε στον -Ε- η Γραμματέας του Επιμελητηρίου Νίκη Μαλαφούρη η οποία έκανε γνωστό ότι έγινε αγώνας δρόμου ώστε μέσα σε δύο ημέρες να συνταχθεί και να κατατεθεί η πρόταση για την οποία σήμερα έχει προγραμματιστεί συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

«Θέλαμε να εντάξουμε στο πρόγραμμα καινούργιους κωδικούς και μετά τη συνάντηση στο Διοικητήριο έγινε κι άλλη συνάντηση στο Επιμελητήριο από το πρωί μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου. Εκεί παρευρέθηκε ο κ. Φώτης Κόττης που είναι μέλος της Διαχειριστικής αλλά και της διοίκησης του Επιμελητηρίου και βοήθησε για να συντάξουμε μια τεκμηριωμένη και ολοκληρωμένη πρόταση την οποία καταθέσαμε στον Αντιπεριφερειάρχη. Στις 14 Ιανουαρίου ανοίγουν όλα τα προγράμματα και εμείς στο Επιμελητήριο δεν θέλαμε να αδικήσουμε καμία επιχείρηση. Προτείναμε, εκτός από όλα τα άλλα, να μπουν τα εστιατόρια και τα μπαρ» έκανε γνωστό η κ. Μαλαφούρη.

Οι επαγγελματίες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται από το Επιμελητήριο και να παρακολουθήσουν τι;ς εκδηλώσεις που θα οργανώσει για τα προγράμματα.

«Εμείς θα κάνουμε τακτική ενημέρωση για τα ευρωπαϊκά προγράμματα μέσα από το Επιμελητήριο και δύο από τα μέλη μας βοηθούν, οι κ. Κότης και Αρκαδιανός που είναι σχετικοί με το αντικείμενο. Αναμένεται να γίνουν και ημερίδες» συμπλήρωσε η κ. Μαλαφούρη.

Μετά τις 14 Ιανουαρίου και για δύο μήνες θα πρέπει να κατατεθούν οι φάκελοι με τα δικαιολογητικά από τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες.

Τέλος η κ. Μαλαφούρη έκανε γνωστό ότι ανάμεσα στις κατηγορίες επαγγελμάτων που μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα είναι η παραγωγή ειδών ζαχαροπλαστικής, αρτοποιεία, ποτοποιία, κατασκευή πλεκτών, χαλιών, χάρτινων προϊόντων, κατασκευή ειδών ένδυσης, υποδημάτων κλπ.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *