Κοινωνία

Αβλεψίες στο νέο Δημοτικό Θέατρο: Κάτω από τα χώματα θάβονται τα φρεάτια!

Η έλλειψη γνήσιου ενδιαφέροντος για ένα έργο που το περιμένουν με αγωνία όλοι οι Ζακυνθινοί είναι εμφανής και το πρόσφατο περιστατικό, με τα χώματα που καταπλάκωσαν τα φωτιστικά εδάφους και έκλεισαν τα φρεάτια, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του –Ε- και καθώς απομακρυνόμαστε από την ημερομηνία που θα γίνονταν τα εγκαίνια, η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου ξεκίνησε πρόχειρα και με ζημιές.

Αυτοί που μετέφεραν ποσότητες από χώμα και το έριξαν στις δύο πλευρές που περιβάλλουν το κτίριο εκτός των δρόμων (Λομβάρδου και Φιλιτά), στην κυριολεξία το πέταξαν όπου δη, χωρίς να παρευρεθούν οι ειδικοί ούτε οι επιβλέποντες που θα τους καθοδηγούσαν.

Ανακοίνωση Δημάρχου Π. Κολοκοτσάς για το θέατρο:

Ο Δήμαρχος Ζακύνθου, ενημερώνει ότι για λόγους τεχνικούς πριν την πραγματοποίηση της εκδήλωσης εγκαινίων, απαιτείται η γενική δοκιμή από τους υπεύθυνους κατασκευαστές και εξοπλισμού του θεάτρου Ζακύνθου, τον κον Σωτήριο Κολιούση και τον κον Νάκα, οι οποίοι θα μπορέσουν να έρθουν στη Ζάκυνθο μετά τις 26 Αυγούστου.

Έχοντας υπόψη τα ανωτέρω, η εξαγγελθείσα εκδήλωση εγκαινίων για τις 25 Αυγούστου θα μετατεθεί σε νέα ημερομηνία που θα καθοριστεί.

Σημειώνεται δε, ότι η παρούσα δημοτική αρχή, συνέβαλε ουσιαστικά στην ολοκλήρωση του θεάτρου, πετυχαίνοντας να μην απενταχθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να χρεωθεί ο Ζακυνθινός λαός 6,5 εκατομμύρια ευρώ, με συνέπεια το θέατρο να είναι έτοιμο εντός ολίγου χρόνου και να παραδοθεί στον Ζακυνθινό λαό.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο πολιτιστικό κέντρο, μετά την καταστροφή του παλαιού θεάτρου από τους σεισμούς του 1953.

Για την ημερομηνία των εγκαινίων θα εκδοθεί νεότερο Δελτίο Τύπου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΣΑΣ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΞΕΝΟΦΟΥ

*Περισσότερα στο φύλλο του ΕΡΜΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *