Ζάκυνθος

Αίτηση συνταξιοδότησης υπέβαλε ο οφθαλμίατρος Ν. Βάρτζελης – Εφαρμογή του νόμου ζητά η ΥΠΕ

Απανωτές είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση των επιδομάτων τυφλότητας και μετά το σάλο που προκλήθηκε στα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης κυβερνώντες και διοικητικοί παράγοντες αποφάσισαν να περάσουν από τα λόγια στην πράξη και να επιβάλλουν όσα ορίζονται από το νομοθετικό πλαίσιο.

 

Μόλις χθες η διοίκηση της Υγειονομικής Περιφέρειας έστειλε έγγραφο προς το Διοικητή του Νοσοκομείου και ζητά να προχωρήσουν οι ενέργειες στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του κ. Κομιώτη για αναστολή της άσκησης των καθηκόντων του διευθυντή της οφθαλμολογικής κλινικής του νοσοκομείου.

Παράλληλα ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας διέταξε κατεπειγόντως τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Συγκεκριμένα γίνεται επίκληση του νόμου 3528 του 2007 που ορίζει ότι σε περίπτωση που διακυβεύεται το συμφέρον της υπηρεσίας  μπορεί να επιβληθεί στον υπάλληλο το μέτρο της αναστολής των καθηκόντων του.

Εν τω μεταξύ μία ημέρα νωρίτερα από τις ενέργειες του Διοικητή της ΥΠΕ ο εν λόγω γιατρός κ. Νίκος Βάρτζελης κατέθεσε παραίτηση από τη θέση του και αίτηση συνταξιοδότησης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *