Ζάκυνθος

Έρχεται το πόρισμα των Επιθεωρητών για το Γραφείο Αλλοδαπών του Δήμου

Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η σύνταξη του πορίσματος από τους ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης για την λειτουργία του Γραφείου Αλλοδαπών στον τ. Δήμο Αρκαδίων και στο γεγονός αυτό αναφέρθηκε μιλώντας στον –Ε- ο Βουλευτής  Ζακύνθου Σταύρος Κοντονής, ο οποίος δεσμεύτηκε να δώσει το πόρισμα στη δημοσιότητα.

Ο ίδιος έκανε γνωστό πως την προηγούμενη Δευτέρα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με το κλιμάκιο των Επιθεωρητών που πραγματοποίησαν τον έλεγχο στο νησί μας πριν από λίγες ημέρες και παρά το γεγονός ότι δεν έχει στοιχεία ως προς το αποτέλεσμα των ελέγχων, σχολίασε πως η έκθεση του Επιθεωρητή Δημόσια Διοίκησης Λ. Ρακιντζή, δε δημιουργεί θετικές προοπτικές.

«Το θέμα το επανέφερα με έγγραφο μου προς τους Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης. Σε χρόνο ρεκόρ ανταποκρίθηκαν και έκαναν έλεγχο στη Ζάκυνθο. Σε επικοινωνία που είχα μαζί τους, ενημερώθηκα πως το πόρισμα είναι σχεδόν έτοιμο και πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα μου αποσταλεί και βεβαίως θα δημοσιευτεί» δήλωσε ο κ. Κοντονής, συμπληρώνοντας πως δεν ήθελε να τους φέρει σε δύσκολη θέση ζητώντας τους κάποια πρώτα στοιχεία σχετικά με τα όσα αναφέρονται στο πόρισμα.

«Αυτά που λέει η έκθεση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λ. Ρακιντζή, με προδιαθέτουν για άσχημα συμπεράσματα! Ας περιμένουμε πρώτα το πόρισμα και ας μιλήσουν τα στοιχεία που θα είναι αδιάσειστα» σχολίασε.

Το μόνο σίγουρο, σύμφωνα με τον κ. Κοντονή, είναι πως η υπόθεση δεν έχει κλείσει, παρά τους ισχυρισμούς του Δημάρχου για το αντίθετο.

«Εύχομαι ειλικρινά και από καρδιάς να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα! Το εύχομαι γιατί αυτός ο τόπος και αυτός ο Δήμος, έχει βασανιστεί από τέτοιες καταστάσεις και η συσσώρευση περαιτέρω προβλημάτων αυτού του είδους, μειώνει σε δραματικό βαθμό την αξιοπιστία του Δήμου. Δυστυχώς η έκθεση του κ. Ρακιντζή, δεν με προδιαθέτει για κάτι θετικό, αλλά περιμένουμε!»  σχολίασε τέλος.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *