Ζάκυνθος

Έκπτωση για την ενοικίαση του χώρου της εμποροπανήγυρης ζητούν οι μικροπωλητές

Την παραχώρηση της έκτασης που ανήκει στο Λιμενικό Ταμείο για τη διοργάνωση της καθιερωμένης εμποροπανήγυρης του Αυγούστου, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τον Πολιούχο μας, αποφάσισε η Λιμενική Επιτροπή χθες το μεσημέρι.

Αυτό όμως που ακόμη  δεν αποφασίστηκε ήταν η τιμή ενοικίασης του χώρου, καθώς οι φέτος μικροπωλητές ζητούν  μια σημαντική έκπτωση!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τον Πρόεδρο της Λιμενικής Επιτροπής Τιμόθεο Ζώντο οι διαδικασίες θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα, καθώς απαιτούνται μια σειρά από χρονοβόρες εγκρίσεις.

«Υπάρχει αίτηση από το Σωματείο Επαγγελματιών Πωλητών Υπαιθρίων Αγορών και ζητούν την παραχώρηση της χρήσης του χώρου για την εμποροπανήγυρη. Στο τέλος της αίτησης, ζητούν την μέγιστη δυνατή μείωση στο τέλος της ενοικίασης, στο πλαίσιο της συνεργασίας και της αλληλεγγύης!» ανέφερε στην εισήγησή του ο κ. Ζώντος.

Για την προοπτική έκπτωσης εξέφρασε αντιδράσεις η κ. Ξανθού θυμίζοντας πως πέρυσι κανένας από τους μικροπωλητές δεν έκοψε απόδειξη και αυτό είναι άδικο για τα καταστήματα του νησιού που λειτουργούν νόμιμα.

Το θέμα της τιμής, θα επανέλθει σε επόμενη συνεδρίαση της Λιμενικής Επιτροπής, παρουσία και εκπροσώπων του Σωματείου.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *