Ζάκυνθος

Έκλεψαν τα Σφαγεία για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες έγινε κλοπή στα Δημοτικά Σφαγεία και αυτή τη φορά το συμβάν έγινε μεταξύ της Τετάρτης 6 Μαρτίου και της Τσικνοπέμπτης που ήταν η επόμενη η μέρα.

Από τα Σφαγεία εκλάπησαν διάφορα αντικείμενα χρήσιμα για τη σφαγή των ζώων και εν γένει την εργασία όσων πηγαίνουν εκεί.

Οι άγνωστοι δράστες έκλεψαν ένα πιεστικό μηχάνημα και πριόνια αλλά το πιο αξιοπερίεργο είναι ότι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στις πόρτες και τα παράθυρα του Σφαγείου. Αυτό και μόνο το γεγονός πρέπει να κινητοποιήσει τη δημοτική αρχή ώστε να λάβει μεγαλύτερα μέτρα ασφάλειας του χώρου. Ενδεχομένως σε όλα τα κουφώματα στα εξωτερικά μέρη του κτιρίου να χρειάζεται να μπουν σιδεριές ώστε να αποτραπεί όποιος θέλει να κλέψει το χώρο. Επίσης μπορεί να τοποθετηθεί καλύτερος φωτισμός, γύρω-γύρω στο κτίριο, ώστε τις νυχτερινές ώρες να υπάρχει ορατότητα.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο καλοκαίρι άγνωστοι δράστες είχαν κλέψει από τα Σφαγεία διάφορα αντικείμενα, ενώ είχαν αφαιρέσει αλουμινένια παράθυρα και σίδερα από τους εξωτερικούς χώρους.

Το τελευταίο διάστημα είχαν γίνει αρκετές εργασίες στο εσωτερικό των Σφαγείων για να καταστεί δυνατό να ανανεωθεί η άδεια λειτουργίας τους και υπήρχε συνεχής παρουσία ανθρώπων στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Ωστόσο από κάποιους υπάρχει η εντύπωση ότι η περιοχή στα Λαζαρέτα (και ειδικότερα ο χώρος των Σφαγείων) είναι εύκολη για κλοπές.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *