Ζάκυνθος

Έκλεψαν επτά βαρέλια λαδιού στο Καταστάρι!

Ακόμη ένα περιστατικό κλοπής ελαιολάδου σημειώθηκε στην περιοχή του Κατασταρίου και αυτοί την φορά οι δράστες μπήκαν μέσα σε αποθήκη παραγωγού, κλέβοντας από αυτόν επτά γεμάτα βαρέλια!

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης και σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στον -Ε- η απώλεια για τον παραγωγό είναι μεγάλη, αφού οι κόποι τριών μηνών για την αποκομιδή του προϊόντος έκαναν φτερά!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα βαρέλια φυλάσσονταν σε αποθήκη που βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το σπίτι του παραγωγού στην περιοχή «Μαύρα» στο Καταστάρι.

Οι δράστες, μετέφεραν τα βαρέλια έξω από την αποθήκη και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα κύλησαν σε μια απόσταση 150 μέτρων σε σημείο από όπου τα φόρτωσαν σε όχημα και εξαφανίστηκαν!

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στον -Ε- από το περιβάλλον του παθόντα, οι δράστες έστρωσαν στο έδαφος πανιά για να κυλήσουν τα βαρέλια, χωρίς να κάνουν θόρυβο και γίνουν αντιληπτοί!

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται αντίστοιχο περιστατικό, αφού φαίνεται πως διάφοροι επιτήδειοι έχουν «βάλει» στο μάτι το προϊόν αυτό, που διατίθεται μάλιστα παράνομά και στην αγορά του Εξωτερικού!

Θυμίζουμε πως πρόσφατα το Αστυνομικό Τμήμα Κατασταρίου, είχε εξιχνιάσει υπόθεσης κλοπής ελαιολάδου από έναν αλλοδαπό, κάτοικο της περιοχής, όπου διέθεσε το λάδι στην χώρα καταγωγής του.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *