Ζάκυνθος

Έγινε η πρώτη πτήση της χρονιάς με την Easyjet

 

 

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη πτήση της φετινής τουριστικής περιόδου που εγκαινίασε η Easy jet. Την ίδια στιγμή πληθαίνουν οι πληροφορίες για θεαματική αύξηση των αφίξεων από τη Ρωσία και για φέτος εκτιμάται ότι θα διπλασιαστεί ο αριθμός τους.

Η επόμενη πτήση στο διεθνές αεροδρόμιο Ζακύνθου θα γίνει από την εταιρεία RYAN AIR στις 3 Απριλίου και θα ακολουθήσουν οι πτήσεις τσάρτερ τα τέλη Απριλίου από Μ. Βρετανία, Ολλανδία, Τσεχία, Πολωνία κλπ.

Προχθές επέστρεψε από την διεθνή τουριστική έκθεση της Μόσχας ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΙΝ (εταιρεία τουρισμού Ιονίων νήσων) Αντώνης Δουβίτσας ο οποίος μίλησε στον –Ε- για την εμπειρία του στη ρωσική πρωτεύουσα.

«Η αγορά της Ρωσίας είναι τεράστια και  είναι απαραίτητο να προσελκύσουμε αυτό τον κόσμο. Οι Ρώσοι όταν πάνε κάπου, δεν φεύγουν εύκολα. Τα Ιόνια είναι από τους καλύτερους προορισμούς και σύμφωνα με ότι είδα στην έκθεση και όσα άκουσα τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και είναι θετικά. Φέτος θα έχουμε διπλάσιο αριθμό Ρώσων που θα έλθουν στα νησιά μας. Το ρεύμα είναι ανοδικό και ίσως η αύξηση μεγαλύτερη. Η έκθεση της Μόσχας είναι από τις 5 μεγαλύτερες του κόσμου. Η δική μας παρουσία ήταν καλή και κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε» ανέφερε ο κ. Δουβίτσας.

Η ΕΤΙΝ είχε περίπτερο στο οποίο φιλοξενήθηκαν όλα τα Ιόνια νησιά και τα σχόλια του κοινού ήταν καλά.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *