Ζάκυνθος

Άδειο το ταμείο στους Παιδικούς Σταθμούς που πρέπει να πληρώσουν μισθούς

Σήμερα θα πρέπει να καταβληθεί η μισθοδοσία του προσωπικού στους Παιδικούς Σταθμούς αλλά τα ταμεία είναι άδεια! Οι προσπάθειες που καταβάλλονται είναι να δοθούν κάποια χρήματα έναντι στους εργαζόμενους, τα οποία δεν προέρχονται από την τακτική επιχορήγηση αλλά από τα τροφεία που καταβάλουν οι γονείς των παιδιών που φοιτούν στους σταθμούς!

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στον –Ε- η Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Αρετή Βυθούλκα, ο Δήμος δεν έχει ακόμη δώσει χρήματα στον Οργανισμό, αφού η τακτική επιχορήγηση του Δήμου από το Υπουργείο, δεν έφτασε καν για το σύνολο της μισθοδοσίας των δημοτικών υπαλλήλων!

Η κ. Βυθούλκα δεν έκρυψε την αγωνία της, σημειώνοντας πως το προσωπικό δεν μπορεί να μείνει απλήρωτο ενώ εξέφρασε την ελπίδα τα χρήματα της επιχορήγησης να δοθούν το συντομότερο δυνατόν.

Πέρα όμως από τα οικονομικά προβλήματα, η Διοίκηση του Οργανισμού καλείται να αντιμετωπίσει και άλλα προβλήματα, με κυριότερο αυτό του προσωπικού. Οι συμβάσεις των εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς λήγουν στο τέλος του επόμενου μήνα και ακόμη δεν έχει γίνει η προκήρυξη των νέων θέσεων που πρέπει να καλυφθούν πριν από την 1η Σεπτέμβρη.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *