Ζάκυνθος

Άδειασαν και πάλι ψυγεία στην Αλεξάνδρου Ρώμα!

Για ακόμη μια φορά καταστηματάρχες της Αλεξάνδρου Ρώμα πέφτουν θύματα διαρρηκτών και ο Εμπορικός Σύλλογος επισημαίνει πως  η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, αφού τα περιστατικά πολλαπλασιάστηκαν μετά την πεζοδρόμηση της Αλεξάνδρου Ρώμα!
Πιο συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Καθαρής Δευτέρας, οι καταστηματάρχες που είχαν πέσει θύματα διαρρηκτών και πριν από λίγες ημέρες, διαπίστωσαν για ακόμη μια φορά πως άγνωστοι είχαν παραβιάσει τα ψυγεία  που βρίσκονται έξω από τα μαγαζιά τους!

Πιο συγκεκριμένα, θύμα για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, έπεσε ο ιδιοκτήτης κάβας στην Αλεξάνδρου Ρώμα, αφού άγνωστοι έσπασαν την …καινούρια κλειδαριά που είχε βάλει στο ψυγείο του και άδειασαν το περιεχόμενό του από σόδες και αναψυκτικά!

Το ψυγείο επιχείρησαν κάποιοι να ανοίξουν και  σε παρακείμενο φούρνο, όπου έσπασαν το ένα από τα δύο λουκέτα αλλά τελικά δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν το έργο τους!
Τα περιστατικά σημειώνονται το ένα μετά το άλλο στην περιοχή και οι επιχειρηματίες έχουν φτάσει στο ασύλληπτο σημείο να κλειδαμπαρώνουν τα ψυγεία τους σαν να περιέχουν …χρυσάφι!

Αυτό που επισημαίνουν είναι πως η αστυνόμευση θα πρέπει να εντατικοποιηθεί, ειδικά στην Αλεξάνδρου Ρώμα τις βραδινές ώρες, αφού μετά την πεζοδρόμηση και τη διακοπή της κίνησης στην περιοχή, τα καταστήματά τους αποτελούν εύκολο στόχο!
Να σημειωθεί πάντως πως αυτή την φορά, οι δράστες καταγράφηκαν  από κλειστό  κύκλωμα παρακολούθησης και το βίντεο έχει προσκομιστεί στις αρχές.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *