Σήμερα απολογείται ο 46χρονος συμπατριώτης μας που συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο Λαγανά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, 46χρονος ημεδαπός για το αδίκημα της διάρρηξης δύο οχημάτων καθώς και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 46χρονος, εντοπίστηκε και συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς, καθώς όπως διαπιστώθηκε λίγη ώρα πριν είχε παραβιάσει διαδοχικά δύο (2) σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πόλη της Ζακύνθου, από τα οποία αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο και ένα ηχοσύστημα.
Στο πλαίσιο της έρευνας που ακολούθησε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε το ηχοσύστημα που είχε αφαιρέσει, το οποίο επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του, καθώς και μικροποσότητα ηρωίνης.
Ο 46χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου και όπως προαναφέρθηκε σήμερα θα απολογηθεί.