Σήμερα Δευτέρα 24 Ιανουαρίου άρχισαν οι εργασίες για την ανάπλαση της οδού Ταβουλάρη και για το λόγο αυτό η περιοχή έχει κλείσει στην κυκλοφορία των οχημάτων.
Από το προηγούμενο βράδυ έχουν μπει οι ειδικές ενημερωτικές πινακίδες και τα πλέγματα που δεν επιτρέπουν την είσοδο στα αυτοκίνητα.
Ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός στην κυκλοφορία για τους επόμενους 3 μήνες αλλά καλό θα είναι να προσέχουν και οι πεζοί κατά την διέλευσή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ermisnews.gr, παράλληλα με τα έργα της ανάπλασης εξετάζεται το ενδεχόμενο να γίνει και υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης, θέμα για το οποίο έχουν ενημερώσει επιχειρηματίες το Δήμο και τη ΔΕΗ.
Η απόφαση που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομική Διεύθυνση αναφέρει:
Α π α γ ο ρ ε ύ ο υ μ ε από την Δευτέρα 24-01-2022 και για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών:
Την κυκλοφορία, στάση και στάθμευση επί της οδού Ταβουλάρη στην Ζάκυνθο.
Η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται επί της οδού Τερτσέτη θα πραγματοποιείται μέσω των οδών Αλ. Ρώμα και Φωσκόλου.
Η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται επί της οδού Τζουλάτη θα πραγματοποιείται μέσω των οδών Αλ. Ρώμα και Φωσκόλου
Η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται επί της οδού Ευγενίδου θα πραγματοποιείται μέσω της οδού Φωσκόλου.
Α.Ξ.