Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων για την ανάδειξη εκπροσώπων στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που θα γίνει στις 27, 28 και 29 Μαρτίου στην Αθήνα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα εξελέγησαν οι εξής:
ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ 65
ΑΒΡΑΜΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 45
ΒΕΡΤΖΑΓΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 41
ΞΕΝΟΣ ΚΑΡΟΥΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 34
ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 34
ΣΤΡΟΥΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 28
ΑΜΠΕΛΑ ΙΩΑΝΝΑ 22
ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΑΘΗΝΑ 22
ΚΟΥΡΟΥΜΑΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 22
ΚΑΡΤΣΑΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 21
ΒΥΘΟΥΛΚΑ ΣΠΑΡΤΗ 19
ΛΑΖΕΝΗ ΕΛΕΝΗ 19
ΑΜΠΕΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 18
ΜΠΟΤΩΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 17
ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 15
ΧΑΡΙΖΗΣ ΑΝΘΟΚΛΗΣ 15
ΒΥΘΟΥΛΚΑ ΑΡΕΤΗ 10
ΒΟΖΑΊΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 7
ΓΕΩΡΓΙΖΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 3
ΣΕΜΙΤΕΚΟΛΟΥ ΙΣΑΒΕΛΛΑ 3
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ 0
Από την Συντονίστρια του ΠΣΣΟΚ Βέρα Λαζένη εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση”
“Με δυναμική συμμετοχή των μελών και φίλων της παράταξης ολοκληρώθηκε στη Ζάκυνθο η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των συνέδρων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής που θα εκπροσωπήσουν το νησί μας στο επικείμενο Συνέδριο.
Η συμμετοχή και το ενδιαφέρον που καταγράφηκαν επιβεβαιώνουν ότι η δημοκρατική παράταξη παραμένει βαθιά ριζωμένη στην κοινωνία της Ζακύνθου και συνεχίζει να αποτελεί σημείο αναφοράς για τους πολίτες που αναζητούν μια ισχυρή προοδευτική προοπτική για τη χώρα.
Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα δημοκρατίας, διαφάνειας και πολιτικού πολιτισμού, με την πολύτιμη συμβολή των μελών της εφορευτικής επιτροπής και όλων όσοι εργάστηκαν με υπευθυνότητα για την άρτια διεξαγωγή της εκλογικής αναμέτρησης.Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στη διαδικασία, καθώς και να συγχαρώ όλους τους υποψήφιους συνέδρους για τον αγώνα και τη συμμετοχή τους.
Σε όσους εκλέχθηκαν εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους, εκπροσωπώντας επάξια τη Ζάκυνθο στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής προχωρά ενωμένο, με δημοκρατία, συμμετοχή και ανανέωση, ενισχύοντας καθημερινά τη φωνή της δημοκρατικής παράταξης και συμβάλλοντας στη διαμόρφωση μιας αξιόπιστης προοδευτικής πρότασης για την κοινωνία.
Λαζένη Βέρα
Συντονίστρια της ΝΟΕΣ ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Ζακύνθου”