Για την προετοιμασία των αντιπλημμυρικών έργων ρωτήθηκε ο Δήμαρχος στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο που συνεδρίασε το βράδυ της Τετάρτης 6 Αυγούστου.
Η ερώτηση έγινε από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γ. Τσουρουνάκη και ο Δήμαρχος απάντησε ότι έχει μπει στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού κονδύλι ώστε οι Δημοτικές Ενότητες να κάνουν ανάθεση σε τσάπα και φορτηγό για να γίνει διάνοιξη σε χαντάκια.
“Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι έγκαιρα και πριν τις βροχοπτώσεις” ανέφερε ο Δήμαρχος.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τον κ. Στασινόπουλο, το γρέιντερ δουλεύει στα ορεινά για αντιπυρικές ζώνες αλλά και για διάνοιξη δρόμων ενώ τα JSB κάνουν δουλειά στον τομέα της καθαριότητας.
Πλειοψηφία και μειοψηφία συμφώνησαν ότι χρειάζεται να έχουμε τελειώσει με τις παρεμβάσεις και τους καθαρισμούς όσο γίνεται πιο γρήγορα γιατί κανείς δεν γνωρίζει ποιές θα είναι οι διαθέσεις του καιρού.